Kateřina Kasanová ukázala těhotenské bříško v šatech po vzoru Rihanny

Vítězka Miss Czech Republic Kateřina Kasanová (23) odhalila fanouškům roustoucí těhotenské bříško v šatech, které by si vzala spíše slečna s plochým bříškem.

„Rok té nejčistší lásky a pátý měsíc nepopsatelného pocitu štěstí,“ touto větou oznámila Kateřina a její partner radostnou zprávu. Gratulace se hrnuly ze všech stran. „Ježiiiš, moc gratuluji,“ napsala ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko.

Jak napsal deník Šíp, tak Kateřina a Tomáš žijí v polském městě Čenstochová, přestěhovali se tam kvůli angažmá fotbalisty v místním klubu. Od oznámení těhotenství sdílí modelka na svém Instagramu různá doporučení a tipy pro ostatní těhotné. Ve svých stories ukázala i speciální těhotenský pás do auta, který chrání rostoucí bříško. 

Vybrala si partnera správně?

Dlouhovlasá kráska se stane maminkou ve velmi nízkém věku. Třiadvacetiletá Kateřina je ovšem přesvědčena o tom, že si pro založení rodiny vybrala toho správného partnera. Nedávno se o své city k Tomášovi podělila na Instagramu. „Děkuji, že spolu umíme tak dobře komunikovat.. děkuji, že si vzájemně sdělujeme své myšlenky a potřeby.. děkuji, že jsme k sobě upřímní. Věřím, že společně všechno zvládneme a že si ten život ještě pěkně užijem,“ napsala k společné fotografii.

Zdroj: Instagram, redakce, Šíp