Adam Levine z Maroon 5: Svou těhotnou manželku podváděl s pěti ženami!

Přidat na Seznam.cz

Skandál s nevěrou se mu stahuje jako smyčka kolem krku. Frontman populární skupiny Maroon 5 Adam Levine (43) byl obviněn pátou mladou ženou z posílání dost pikantních zpráv. Šokující je, že jeho manželka, modelka Behati Prinsloo (34), s ním čeká třetí dítě!

Andílek Victoria’s Secret mu nestačí! Osm let trvající manželství se otřásá v základech. Vše odstartovala modelka Sumner Stroh (23), která se ve videu na síti Tik Tok přiznala k poměru s Adamem. Jako důkaz sdílela jejich rozhovor s erotickým podtextem na síti. V jedné bizarní zprávě v červnu se jí dokonce zeptal, zda by po ní mohl pojmenovat své třetí dítě, což jeho ženu náležitě znechutilo. Adam se k celé věci přiznal na svém Instagramu, ale prý to byl jen flirt, nic fyzického.

 „Měl jsem špatný úsudek, když jsem flirtoval s někým jiným než se svou ženou. Neměl jsem poměr, přesto jsem v politováníhodném období svého života překročil hranici,“ napsal Levine. Jeho přiznání se však neshoduje s tvrzením jeho milenky, která pro Page Six přiznala, že jejich vztah byl fyzický.

Její obvinění spustilo lavinu dalších. Odpověděla mu žena jménem Alyson Rose a komička Maryka, kterým poslal zprávy typu: „Jsem tebou posedlý.“ Čtvrtou milenkou je jeho bývalá instruktorka jógy Alanna Zabelová, které poslal zprávu, že s ní chce strávit celý den nahý. Poslední je studentka Ashley Russellová (21). „Měl rád hlavně příběhy s pozadím a vždycky na něco odpověděl nohama nebo zadkem v posilovně,“ popsala Ashley. Záměrně nechala zpěváka, aby ji neustále dokola psal, protože chtěla zjistit, kam až je schopen zajít.

Když ho varovala, že by ho mohl někdo chytit, přestal komunikovat.

Zdroje: NY Post, Page Six