Veronika Žilková si stojí za tím, že její nový partner se rozvádí. Jeho manželka si prý našla ženu

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
veronika zilkova
Zdroj: Nextfoto

Před pár dny se v médiích objevila informace o novém partnerovi Veroniky Žilkové. Herečka hodila starosti ohledně svého rozvodu s Martinem Stropnickým za hlavu a přiznala i na sociálních sítích, že se znovu zamilovala. Jenomže zapomněla sdělit jednu poměrně podstatnou věc. Totiž to, že je její partner ženatý.

„Už se tím netajím. Ano, někoho jsem potkala. Ten muž je z úplně jiného světa,“ řekla pro CNN Prima NEWS. Jejím novým partnerem je bývalý basák skupiny Argema Josef Holomáč.

Jenomže potom, co se na jejím instagramu objevily společné fotky a média začala psát o jejich vztahu, serveru Super se ozvala manželka Holomáče. Ta nebyla z vystupování Žilkové vůbec nadšená a označila ji za pouhou milenku svého muže.

Ve společnosti září štěstím

Za svůj nový vztah se Žilková rozhodně nestydí. S Holomáčem tak vyrazila i do společnosti, konkrétně na projekci filmu Spolu. Podle Extra zářila štěstím do všech stran a působila najednou o mnoho let mladší. Nový partner jí očividně vlil energii do žil.

Jenomže její nadšení je podle serveru možná předčasné. „Jsme na filmu Spolu poprvé spolu. Půjdeme se na ten film podívat do Plzně a na premiéru už půjdu spolu s dětmi,“ prozradila v rozhovoru Žilková. „Je to čerstvý vztah, tak je dobré to ještě takto oddělovat,“ doplnila.

Zatímco ona se ale raduje z nového vztahu, manželka jejího partnera, o které Žilková média tak nějak zapomněla informovat, její štěstí nesdílí. Žilková podle ní rozhodně není Josefovou partnerkou. Herečka ale tvrdí, že manželka jejího partnera lže.

Je jen dočasnou milenkou

„Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, jelikož je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá,“ oznámila Martina Holomáčová redakci Super. O jejich vztahu prakticky věděla už dříve, rozhodně ale netušila, že se dostane informace do médií.

„Paní Žilková by se nad svým chováním měla zamyslet. Je mi moc líto, že se s ní manžel rozešel, ale ona nakonec dělá to samé, rozvrací dosud fungující manželství. I když jsem o jejich vztahu měla již nějakou dobu podezření, stále jsem věřila, že jde o vztah pouze přátelský,“ dodala.

Žilková vidí situaci úplně jinak. U posledního příspěvku na instagramu jí fanoušci přejí hodně štěstí v jejím novém vztahu a ona se jen usmívá tomu, jak jsou prý slova Holomáčové nepravdivá. „Oba dva se v tuto chvíli rozvádíme,“ uvedla pro Super.

„Co já vím, rozešlí jsou asi už dva roky. Asi to tak bývá, že když se objeví nová partnerka, tak se objeví nějaké emoce. Ale co já vím, rozváděli se už v době, než jsme se my dva seznámili. My se známe pár týdnů a nevím, co bych k tomu řekla víc,“ tvrdí Žilková, podle které Holomáčová rozhodně nemluví pravdu.

„Stejně jako si našel novou partnerku Martin Stropnický, tak si ji našla i ona,“ nebála se toho Žilková.

Zdroj: Extra, Instagram, OnlyUCNN Prima NEWS, Super

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články