23. září 2022 • 21:00

SESTŘIHY: Kladno vyhrálo v Brně, Motor poprvé prohrál. Dva hattricky!

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kladenští hokejisté porazili ve 3. kole Tipsport extraligy brněnskou Kometu 3:1 a vezou si domů první výhru v ročníku. Třinečtí Oceláři prohráli 1:2 s Karlovými Vary a připsali si třetí porážku v řadě. České Budějovice schytaly výprask 1:5 v Mladé Boleslavi a poprvé v sezoně prohrály. Hattrickem se na skolení Motoru podílel útočník Ondřej Najman. Tři góly nasázel také Tomáš Zohorna v dresu Pardubic, které zvítězily 4:1 nad Plzní vedenou novým koučem Petrem Kořínkem. Litvínov po prohře 2:3 po nájezdech s Libercem vydřel první sezonní bod. Hradec Králové vybojval výhru 3:2 po náejzdech nad Vítkovicemi.



Oceláři stále bez výhry, rozhodl Beránek

Oceláři měli po úvodních dvou kolech na kontě jen bod, ale žádný souvislejší nápor si první třetině nevytvořili. Naopak střelecky aktivnější byli hosté (10:6) a v sedmé minutě se ujali v přesilové hře vedení. Bleskovou souhru na jeden dotek zakončil z prostoru před brankou Hladonik, bývalý hráčů Ocelářů.

Třinec zatlačil soupeře až na začátku prostřední části. Vyrovnání měl na hokejce Hudáček, po přihrávce Jeřábka na něj zívala prázdná branka, ale trefil z úhlu jen boční konstrukci. Ve 28. minutě se už ale domácí prosadili. Hrehorčák se po návratu z trestné lavice zapojil do útoku a po pasu Marcinka překonal Habala.

Inkasovaný gól paradoxně nakopl Karlovy Vary. Už za minutu mohl hostům vrátit vedení Beránek, když se ocitl sám před Mazancem, ale neuspěl. Z přečíslení dva na jednoho minul Plutnar odkrytou branku. Nicméně Energie už vzápětí udeřila. Obrana Ocelářů zapomněla na Beránka, který se po vypršení trestu dostal do úniku a přelstil Mazance bekhendovým blafákem.

Karlovy Vary si těsný náskok ve třetí třetině pečlivě střežily. Sice se většinu času bránily, ale nepouštěly Třinec do žádných větších gólových šancí. Obětaví hosté odolali i dlouhé hře Ocelářů bez gólmana, přičemž posledních 41 sekund hráli čtyři proti šesti. Domácím se ale nedařily ani přesilové hry, nevyužili žádnou z pěti.

Ohlasy trenérů

Zdeněk Moták (Třinec): „Předně chci poděkovat divákům, kteří nás povzbuzovali až do konce. My musíme hrát šedesát minut a musí hrát kompletní počet hráčů, všech dvacet. Nemůžeme mít výpadky, nemůže jich hrát jen jedenáct. Prostě musíme být připraveni a hrabat metry od začátku do konce. Nebylo v naší hře, co jsme si představovali. Chtěli jsme hrát nátlakovou hru, často střílet. Situace jsme často překombinovali a přihrávali někam, možná do prázdné brány, a to na hosty neplatilo. V prvním (domácím) zápase jsme neskórovali, teď jsme dali jen jeden gól, to je opravdu málo, za to se body neberou.“

Václav Skuhravý (Karlovy Vary): „Bylo to kvalitní utkání a jsem rád, že náš tým k zápasu přistoupil, jak přistoupil, a to hodně obětavě. Třinec měl ke konci zápasu převahu a hodně nás drtil, ale obětavostí jsme utkání dotáhli do vítězného konce. Jsem hodně rád, protože z Třince se jen tak body nevozí a chtěl bych poděkovat týmu. Vláďa (Habal) zachytal super, hodně puků podržel a co vypadlo, tak naší obránci obětavě ubránili.“

SESTŘIH: Třinec - Karlovy Vary 1:2. Energie překvapivě porazila Oceláře
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 27:47. Hrehorčák

Hosté: 06:48. Hladonik, 34:12. O. Beránek

Sestavy

Domácí: Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, Čukste, Adámek, Zahradníček, J. Jeřábek, Jaroměřský – Daňo, Marcinko (A), M. Růžička (C) – Voženílek, Hudáček, Nestrašil – Chmielewski, Roman, Hrehorčák – Dravecký (A), Lyszczarczyk, Kurovský.

Hosté: Habal (Hamalčík) – Bartejs, Plutnar, Bernad, Dlapa, Havlín, Pulpán (A), Rohan – Rachůnek (A), Gríger, Hladonik – Koblasa, Černoch, Kohout – O. Beránek, J. Baláž, Kofroň – Redlich, Jiskra, Vondráček (C).

Rozhodčí

Hradil, Kika – Lederer, Axman

Stadion

Werk arena, Třinec

Návštěva

3 315 diváků

Lepší výkon Vervy další prohře nezabránil

Po opatrném úvodu domácí poprvé zahrozili ve 4. minutě a o pár sekund později se dostali poprvé v sezoně i do vedení. Kváču překonal Kudrna. Tygři poté nevyužili první přesilovou hru, v 10. minutě ale potrestali chybu v rozehrávce Litvínova a zaváhání brankáře Zajička, jehož prostřelil Rychlovský.

Vrátit vedení na stranu Vervy mohl Straka, proti Kváčovi však neuspěl stejně jako Stránský na začátku druhé třetiny. O pár sekund později to domácí mrzelo dvojnásobně, Zajíčka totiž z úhlu překvapil obránce Štibingr.

Ve 27. minutě mohl po zaváhání hostů vyrovnat Zygmunt, liberecký gólman ale jeho velkou šanci zlikvidoval. Litvínov se přesto druhé branky dočkal, za Kváčovými zády skončila střela Sukeľa.

Domácí se následně tlačili do útoku, naráželi ale na výborně chytajícího Kváču. Liberečtí čekali na svou šanci a jedinečnou příležitost posunout se do vedení měli v polovině třetí části, kdy byli současně vyloučeni Berka a Havelka. Litvínov se ale dvě minuty ve třech ubránil.

Když poté oba týmy nevyužily jednu klasickou početní výhodu, zápas se prodlužoval. V případě Liberce již potřetí v sezoně. I přes několik šancí se nerozhodlo ani v nastavené pětiminutovce. Nejblíže byl gólů hostující Balinskis, jenž před sezonou přestoupil do Liberce z Litvínova. Trefil ale jen tyč.

V nájezdech byli úspěšnější hosté. Zajíčka překonali Birner a Flynn, Kváču jen Estephan.

Ohlasy trenérů

Vladimír Růžička (Litvínov): „Poté, co jsme minule neodehráli dobrý zápas v Budějovicích, to pro nás nebylo jednoduché. Věděli jsme, že potřebujeme s Libercem uhrát dobrý výsledek. Byl to vyrovnaný zápas, hrálo se nahoru dolů. Lámal se deset minut před koncem, kdy jsme ubránili dvě minuty ve třech proti mužstvu, jako je Liberec. V nájezdech je to trošku o štěstí, Liberec dal o gól více. Chtěl bych hráčům poděkovat za ohromnou bojovnost. Ukázali, že se vrací k tomu, co jsme předváděli v přípravě před sezonou. Věřím, že když takhle budeme pokračovat, tak se to zlomí a budeme získávat v zápase tři body.“

Jiří Kudrna (Liberec): „Bylo to těžké utkání, na zdejším malém kluzišti to byl bruslivý intenzivní hokej a oba týmy podaly dobré výkony. Každý měl pasáže, kdy měl příležitosti. Bylo to vyrovnané utkání a jediné, co nás mrzí, je nevyužitá přesilovka pět na tři, kdy jsme mohli utkání překlopit na naši stranu a získat tři body. Určitě jsme ale spokojení a chceme pochválit celý tým za soudržní výkon v čele s brankářem Kváčou. I hráče, kteří výborně zvládli odbránit oslabení.“

SESTŘIH: Litvínov - Liberec 2:3sn. Verva dál čeká na výhru. Tygrům podlehla po nájezdech
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 03:50. Kudrna, 27:04. Sukeľ

Hosté: 09:43. Rychlovský, 21:03. Štibingr, 65:00. Flynn

Sestavy

Domácí: Zajíček (Godla) – Jaks, Demel (A), Šalda, Zile, Zeman, Strejček, D. Kolář – Zdráhal (A), Š. Stránský, Straka (C) – Abdul, Estephan, Kudrna – Hlava, Sukeľ, Zygmunt – Havelka, Helt, Berka.

Hosté: Kváča (Neužil) – Balinskis, Melancon, Vitásek, Štibingr, Derner, J. Dvořák, Aubrecht – Birner (A), Bulíř (C), Flynn – Vlach, Filippi, Frolík – Ordoš, A. Najman, Faško-Rudáš – Rychlovský, Jelínek (A), Šír.

Rozhodčí

Daniel Pražák, Tomáš Micka – Jakub Frodl, Vít Komárek

Stadion

Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov

Návštěva

2873 diváků

Najman sebral Motoru neporazitelnost

Jihočeši sice přijeli k zápasu v roli lídra soutěže, jenže úvodní dvacetiminutovka vyšla mnohem lépe domácím. Nejprve prověřil pozornost Hrachoviny Fořt, pak si domácí vynutili svou aktivitou dvě přesilovky, z nichž tu druhou využil Stránský. V 16. minutě navíc využil Abergovu parádní nabídku Najman a bylo to 2:0.

Hosty vrátila do hry bleskově využitá početní výhoda zkraje druhé části, kdy vrátil provinilce Jeřábka do hry po pouhých sedmi sekundách Hanzl. Štichův tečovaný pokus zazvonil ve 28. minutě na brankovou konstrukci, ale netrvalo dlouho a Bruslaři měli na své straně opět dvougólový náskok, když ve 34. minutě přetavil v branku další Abergovu nahrávku opět Najman.

V úvodu třetího dějství zmáčkli Jihočeši domácí tým před gólmanem Novotným, který měl i velkou porci štěstí, když povedená Hovorkova rána skončila na tyčce. V končící 45. minutě chyběla jen o trošku lepší muška Bindulisovi - také při jeho ráně zastoupila Novotného branková konstrukce. Místo snížení Jihočeši vzápětí inkasovali, když se před brankovištěm skvěle zorientoval Najman a mohl slavit hattrick.

Oživit naděje hostů na zvrat mohl v přesilovce Gulaš, jenže Novotný byl proti. Když pak trefil Pláněk do ramene clonícího Šťastného a puk skončil za Hrachovinovými zády popáté, bylo definitivně rozhodnuto.

Ohlasy trenérů

Petr Haken (Mladá Boleslav): „Začátek určitě nebyl z naší strany ideální, pak jsme si po dlouhé době pomohli přesilovou hrou. Už jsme potřebovali, aby se ta speciální formace chytla. Bohužel vstup do druhé třetiny zase nebyl z naší strany nic moc. Jsem rád, že jsme byli schopní odskočit znovu na rozdíl dvou branek. Musím pochválit hráče, že pak byli schopní zvládnout ten zápas dohrát tak, abychom ho vyhráli.“

Jaroslav Modrý (České Budějovice): „Měli jsme dobrý vstup do utkání, pak se staly nějaké věci, které nemůžeme kontrolovat a ovlivnily začátek toho zápasu. Nechali jsme se celkově vylučovat moc, nemůžeme mít tolik vyloučení, musíme být v těch osobních soubojích a dohrání hráče inteligentnější. Pak ale musíme také říct, že Boleslav byla v důležitých momentech utkání efektivnější, produktivnější a nasázela nám tam pět gólů. Kluci bojovali a pracovali, ale tohle je realita.“

SESTŘIH: Mladá Boleslav - České Budějovice 5:1. Motor poprvé ztratil. Pod triumf Bruslařů se podepsal třemi góly Najman
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 12:37. J. Stránský, 15:07. O. Najman, 33:19. O. Najman, 46:19. O. Najman, 52:35. Šťastný

Hosté: 22:17. Hanzl

Sestavy

Domácí: Novotný (Krošelj) – Pýcha, Pláněk, Jánošík, Lintuniemi, R. Jeřábek, Stříteský, Štich – Šmerha, Lantoši, Šťastný – Lunter, Fořt, J. Stránský – P. Kousal, O. Najman, Åberg – M. Beránek, Bičevskis, Eberle.

Hosté: Strmeň (Hrachovina) – Štencel, Vráblík, Bindulis, Hovorka, Šenkeřík, Kachyňa, L. Doudera – Přikryl, Pech, Gulaš – Dzierkals, Hanzl, Karabáček – Strnad, Toman, Valský – Tomeček, Vopelka, Doležal.

Rozhodčí

Pilný, Šindel – Ondráček, Klouček

Stadion

ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav

Noví trenéři přihlíželi prohře, bitce i jízdě Zohorny

Plzeň tak i po premiéře nového hlavního trenéra Petra Kořínka a jeho asistenta Františka Bombice, kteří nahradili odvolané kouče Václava Baďoučka a Miloše Říhu mladšího, čeká na bodový zisk.

Domácí vstoupili do utkání důrazně, ale záhy museli ubránit oslabení po faulu Zámorského. Hokejovější hosté si dlouho větší příležitost nevypracovali. Až v 9. minutě po zaváhání Indiánů ve středním pásmu vysunul Radil Zohornu, ten sice ze samostatného úniku trefil jen pravou tyč, ale gólman Pavlát si kotouč nešťastně srazil za brankovou čáru. Plzeňští se snažili rychle odpovědět, jejich snahu však srážela nejistá kombinace.

Do prostřední části Indiáni doslova vlétli a pořádně zaměstnali gólmana Willa. Plzeňský odchovanec ale dokázal skvěle zasáhnout i proti zakončení osamoceného Mertla z mezikruží. Paradoxně z první vážnější akce udeřili ve 26. minutě hráči Dynama, když zaváhání Baránka v rozehrávce potrestal Vála přesným švihem z levého kruhu.

Lépe kombinující hosté přečkali nebezpečnou teč Schleisse a po polovině zápasu zvýšil už na 3:0 bekhendovou dorážkou Válovy střely znovu Zohorna. Nervózní snaha domácích o korekci výsledku narážela na kompaktní hru Dynama. Především první formace Východočechů si dokázala opakovaně vytvořit tlak v útočném pásmu.

Začátek závěrečné třetiny okořenila bitka mezi Bittenem a Kousalem a poté přišel nápor domácích. Mertl ovšem po kombinaci s Blomstrandem nepřekonal bekhendovým blafákem Willa a strážce pardubické svatyně odolal během vyloučení Čerešňáka i Hrabíkově dorážce a při pokusu Rekonena ho zachránila pravá tyčka.

Definitivně mohl zlomit odpor soupeře Zohorna, ale zblízka minul a v 53. minutě snížil na 1:3 úspěšnou tečí Hrabík. Výrazně střelecky aktivnější domácí sahali při dlouhé hře bez brankáře po snížení při Zámorského bombě do horní tyčky, ale na konečných 4:0 upravil trefou do prázdné branky Zohorna a dokonal tak svůj hattrick.

Ohlasy trenérů

Petr Kořínek (Plzeň): „První třetina mi od nás po slušném úvodu přišla taková zakřiknutá. Kluci byli hodně přemotivovaní a pramenily z toho chyby, přesto jsme prohrávali jen 0:1 Druhá třetina měla podobný obraz. Měli jsme tam zbytečné ztráty a umožnili jsme tím soupeři dvakrát skórovat. Ve třetí třetině už to bylo těžké, ale zvedli jsme se. Víc jsme se tlačili do brány, měli jsme střeleckou převahu a podařilo se nám skórovat. Přes břevno už jsme ale tahali za kratší konec.“

Richard Král (Pardubice): „Vyhráli jsme zaslouženě, utkání jsme měli pod kontrolou. První třetina byla z naší strany velice slušná, vytknul bych tam jen laxnost v koncovce. Měli jsme se víc tlačit do branky. Druhá třetina byla naše nejlepší. Měli jsme dobrý pohyb i napadání. Vytvořili jsme si tam tlak a dali jsme góly. Pak jsme trochu zvolnili a měli jsme tam pár zbytečných ztrát, Plzeň nás potrestala z přesilovky, při dalších přesilovkových šancích nás podržel gólman.“

SESTŘIH: Plzeň - Pardubice 1:4. Noví trenéři Indiánům nepomohli. Zohorna je sestřelil hattrickem
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 52:27. Hrabík

Hosté: 08:06. Zohorna, 25:41. Vála, 30:27. Zohorna, 58:02. Zohorna

Sestavy

Domácí: Pavlát (Mi. Svoboda) – Budík, Zámorský, Kaňák, Houdek, Baránek, Piskáček (A), Kvasnička – Schleiss (C), Kodýtek, Rekonen – Blomstrand, Mertl, Meyer – Hrabík, Suchý, Lang – A. Dvořák, Bitten, Sedlák.

Hosté: Will (Frodl) – D. Musil, Čerešňák, T. Dvořák, Košťálek, Vála, Hrádek, Bučko – Radil, Zohorna, Hyka – Říčka, R. Kousal, Cienciala – Paulovič, Poulíček, A. Musil – Koffer, Rohlík, Urban.

Rozhodčí

Horák, Hejduk – Zíka, Šimánek.

Stadion

LOGSPEED CZ Aréna

Návštěva

4390 diváků

Zikmund sklidil potlesk za fair play, pak oslavil výhru

Do zápasu vstoupili lépe hosté. Už po půl minutě při nájezdu hledal Kubík zbytečně Plekance místo aby zakončoval sám. Do vedení šlo Kladno v přesilové hře po pěkné kombinaci, na jejímž konci byl Zikmund. Gól musel vzhledem k posunuté konstrukci branky posvětit videorozhodčí.

Druhý gól mohl přidat Klepiš, ale z následného rychlého brejku vyrovnal Kollár. Kometa převzala iniciativu, Horký po přihrávce Holíka minul. Potlesk si vysloužil hostující útočním Zikmund, který odvolal odpískaný faul Ďalogy a domácí tak nemuseli do oslabení.

V nátlakové hře pokračovali Brňané i ve druhé třetině, lépe bruslili, nicméně zakončení bylo jejich slabinou. Ďaloga s Vincourem na Brízgalu při jeho letošní premiéře nevyzráli, na druhé straně zase Furch při prvním zápase za Kometu vychytal Plekance, nestačil pak až na přesnou střelu Procházky.

Brno s přibývajícím časem stupňovalo svůj tlak ve snaze vyrovnat, ale naráželo na dobře organizovanou obranu Rytířů v čele s gólmanem Brízgalou a také na vlastní nepřesnost ve finální fázi.

Domácí se neprosadili ani v přesilové hře a nevyšla jim ani power play, v níž výhru Kladna pojistil Klepiš.

Ohlasy trenérů

Martin Pešout (Kometa): „Do zápasu jsme špatně vstoupili, odsakovaly nám puky a hosté toho využili, když proměnili hned první přesilovku. Podařilo se nám vyrovnat, ve druhé třetině jsme měli pár dobrých momentů, kdy jsme mohli dát vedoucí gól, ale zápas se zlomil, když Kladno dalo druhý gól. Pak jsme se přes veškerou snahu přes dobře bránící hosty nedostali a konec už byl v křeči, což vyvrcholilo špatnou přihrávkou v power play a třetím gólem v naší síti. Nezbývá než pogratulovat soupeři k vítězství.“

Otakar Vejvoda (Kladno): „Měli jsme docela dobrý začátek, ale po špatné domluvě na ledě jsme inkasovali. Jinak byla první třetina strašně rozkouskovaná. Ve druhé nás Kometa při pár střídáních zavřela, ale v dalším průběhu jsme hru už kontrolovali a jsem rád, že jsme to dotáhli do vítězného konce po těch dvou porážkách v prodloužení. Tento tým se prostě musí naučit vyhrávat.“

SESTŘIH: Kometa Brno - Kladno 1:3. Rytíři loupili pod Špilberkem a slaví první výhru
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:49. Kollár

Hosté: 06:04. Zikmund, 33:20. Procházka, 59:21. Klepiš

Sestavy

Domácí: Furch (Čiliak) – Ščotka (A), Holland, Kučeřík, Ďaloga, Gulaši (A), Černý – Zaťovič (C), Holík, Horký – Flek, Zbořil, Koblížek – Kollár, Malý, Šalé – Kratochvíl, Süss, Vincour – Dufek.

Hosté: Brízgala (Bow) – Dotchin (A), Cibulskis, Sotnieks, Ticháček, Babka, Kehar, Veber – Kubík, Plekanec (C), Brodecki – Procházka, Klepiš, Michnáč – Filip, Zikmund (A), Beran – Bláha, Indrák, Melka.

Rozhodčí

Hribik, Vrba – Lhotský, Svoboda

Stadion

Winning Group Arena

Návštěva

6635 diváků

Bukartsův zásah stačil pouze na bod

Hradec byl od prvních minut živější, vítkovická forma ho zjevně nezaskočila. Po pěti minutách vyplul za obranou hostů Kevin Klíma a brankář Stezka vytáhl puk jen těsně vedle tyčky. Z dalšího průniku neuspěl Radovan Pavlík, ale první přesilovku završili domácí zaslouženou brankou. Smoleňák výborně clonil a obránce McCormack střílel od modré čáry přesně k tyči.

Po hluché pasáži nepotrestal Lindberg špatnou Smoleňákovu rozehrávku, jinak ale Vítkovice na šance čekaly. Stezka byl jejich oporou, ve druhém oslabení vystihl tradiční souhru dvojčat Klímových a po přestávce zastavil i Štohanzla. Pár desítek sekund nato Ridera srovnala. Domácí se nechali příliš strhnout do útoku, propadli a v přečíslení tři na jednoho mířil Krenželok nad beton finského gólmana Kiviaha.

Druhá část i tak mohla znovu patřit Mountfieldu, to by se ale nesměl trápit v dalších přesilových hrách. Vítkovice mu špatnou disciplínou nabídly čtyři, včetně padesáti sekund v pěti proti třem, jenže Martincovi svěřenci přesto za celou třetinu vystřelil na bránu jen třikrát.

Cestu jim ukázal po 37 sekundách třetí části znovu obránce: Hradec vrátil do vedení Filip Pavlík tvrdou ranou po buly, kterou Stezka propustil u bližší tyčky. Útočník Pavlík si chtěl pro změnu vynutit trestné střílení, hraniční Mikušův zákrok ale sudí potrestali jen dvěma minutami.

Vítkovice mohutně finišovaly. Lindbergovi sebral vyrovnání skvělý Kiviaho, Fridricha pak zastavila tyč. Šest sekund před třetí sirénou ale v přesilové hře zesílené power play protlačil puk pod betonem gólmana Bukarts.

Mountfield nicméně slavil v nájezdech. Těm vládli gólmani – s výjimkou čtvrté série, kdy domácím trefil výhru Lev.

Ohlasy trenérů

Tomáš Martinec (Mountfield HK): „Dvou bodů si vážíme, protože Vítkovice mají silný tým. Měli jsme výbornou první třetinu a zaslouženě šli do vedení. Ve druhé třetině se zápas lámal, mohli jsme Vítkovicím odskočit v přesilovkách. Hráli jsme čtyři za sebou, dokonce i pět na tři, ale přehrávali jsme je a neměli žádné střely. Ještě nás to vyvedlo z tempa. Ve třetí třetině jsme šli znova do vedení, ale pak jsme se začali bát o výsledek a byli potrestaní. V nájezdech jsme byli šťastnější.“

Miloš Holaň (Vítkovice): „Utkání z mého pohledu kralovali gólmani. My jsme ale udělali strašně moc faulů, což nás vyvedlo z tempa. Hradec byl v první třetině lepší a jenom díky Stezkovi jsme se drželi na dosah, v závěru jsme měli i štěstí a v power play jsme vsítili vyrovnávací gól. Nájezdy jsou pro mě trochu zklamání, pět kvalitních hráčů by si s nimi mělo poradit. Ale buďme rádi za ten bod.“

SESTŘIH: Mountfield HK - Vítkovice 3:2sn. Hosté zachraňovali bod v závěru. Hradci trefil výhru po nájezdech Lev
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 08:21. McCormack, 40:37. F. Pavlík, . Lev

Hosté: 22:29. Lakatoš, 59:54. Bukarts

Sestavy

Domácí: Kiviaho (J. Růžička) – Blain, Kalina, F. Pavlík (A), Gaspar, McCormack, Nedomlel, Jank – Okuliar, Zachar, R. Pavlík – Lev (A), Cingel, Štohanzl – Ščerbak, Lalancette, Smoleňák (C) – Jergl, Kev. Klíma, Kel. Klíma.

Hosté: Stezka (Klimeš) – Grman, Mikuš, J. Stehlík, Gewiese, Raskob, Koch, L. Kovář – Mueller (A), Krieger, Bukarts – Lakatoš (A), Marosz, L. Krenželok (C) – Bernovský, Lindberg, Fridrich – Lednický, Chlán, Dej.

Rozhodčí

Jeřábek, Úlehla – Kis, Rampír

Stadion

ČPP Aréna, Hradec Králové

Návštěva

3 372 diváků

Z V VP PP P Skóre B
1. Pardubice 52 29 8 5 10 159:110 108
2. Vítkovice 52 28 4 10 10 159:122 102
3. Sparta 52 28 6 3 15 155:122 99
4. Mountfield 52 23 7 5 17 141:124 88
5. Liberec 52 19 10 10 13 156:129 87
6. Třinec 52 21 5 7 19 149:121 80
7. Brno 52 19 6 3 24 134:150 72
8. Olomouc 52 19 6 2 25 121:141 71
9. K. Vary 52 19 4 3 26 129:163 68
10. M. Boleslav 52 15 7 8 22 116:128 67
11. Litvínov 52 15 7 8 22 137:144 67
12. Plzeň 52 15 6 8 23 127:146 65
13. Č. Budějovice 52 15 5 6 26 132:158 61
14. Kladno 52 15 3 6 28 122:179 57
  • Generali Play-off
  • Předkolo Generali Play-off
  • Baráž

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
1
Finále
Články odjinud


Články odjinud