Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 38. týden

Jan Jaroměřský © hcocelari.cz

Obrovská posila pro Frýdek-Místek. Jihlavský hokejista si vysloužil angažmá v extralize. Dva hráči Komety Brno se objeví v novém ročníku Chance ligy.

Menšík uspěl v Olomouci

Na zkoušce v olomoucké Moře uspěl Matouš Menšík. Útočník Dukly Jihlava si tak vysloužil extraligové angažmá. 19letý jihlavský odchovanec už má za sebou dvě zahraniční štace.


Menšík v dresu Dukly.

V minulosti se Menšík pokoušel prosadit ve Finsku, kde nastupoval za juniorský tým Kärpätu Oulu, a v Kanadě. Za mořem působil v tamní QMJHL, a to v celku Charlottetown Islanders.

Svoboda hostem v Šumperku

Šumperští Draci přivítali ve svém kádru zajímavou posilu. Stal se jí forward Matěj Svoboda, jenž přichází na hostování z extraligové Komety Brno, za kterou vloni nastoupil pouze jednou.


Matěj Svoboda.

Valnou část loňské sezony strávil Svoboda na hostování v Přerově. V 38 utkáních za Draky si připsal na konto šest vstřelených branek a stejný počet asistencí. Jde o odchovance Komety.

Jaroměřský na střídavé starty do Frýdku-Místku

Obránce Jan Jaroměřský, který je hráčem Ocelářů Třinec, bude mít v novém extraligovém ročníku vyřízeny střídavé starty v Chance lize, konkrétně ve Frýdku-Místku, jenž je prvoligovou farmou úřadujícího mistra.


Jan Jaroměřský.

Pro Frýdek-Můstek by mělo jít o velkou pomoc v defenzívě, Jaroměřský v minulé sezoně nastoupil za Třinec k 50 zápasům. Čtyřikrát v nich bodoval, když se jednou zapsal mezi střelce a třikrát na gól přihrával.

Střídavé starty v Přerově pro Süsse

Posilu formou střídavých startů z Tipsport extraligy bude moct využít také přerovský Zubr, za který bude nově nastupovat i útočník brněnské Komety Jan Süss. 23letý hráč je brněnským odchovancem.


Süss to u Zubrů dobře zná.

Pro Süsse přitom nepůjde o novou zkušenost, v Přerově už v uplynulém ročník hostoval a za hanácký celek odehrál 42 duelů, v nichž zaznamenal 32 kanadských bodů za 20 gólů a 12 přihrávek.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
113.5 ms