Kongres For Gastro & Hotel 2022

29.9.2022, 9:00 – 1.10.2022, 18:00

6. setkání lídrů českého pohostinství.

Odborný kongres FOR GASTRO & HOTEL je nejvýznamnější akcí pro profesionály z oblasti pohostinství na českém trhu. Jedná se o největší odborné setkání majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti HoReCa, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádané v České republice.

Kongres přináší přednášky klíčových řečníků, případové studie z ČR i ze zahraničí, odborné debaty nebo kuchařské a barmanské show. Aktuální témata, novinky a trendy, výrazné osobnosti, zkušenosti odborníků, inspirace pro malé i velké podniky – to vše dělá z kongresu FOR GASTRO & HOTEL místo, kde nemůžete chybět.

Celodenní kongres je součástí tradičního mezinárodního veletrhu FOR GASTRO & HOTEL, který každoročně hostí stovky vystavovatelů a desítky tisíc návštěvníků. Veletrh nabízí ucelený přehled produktů a služeb výrobců a dodavatelů pro oblast gastronomie a hotelnictví z ČR a ze zahraničí. Svými parametry se proto veletrh FOR GASTRO & HOTEL řadí mezi nejvýznamnější akce svého druhu ve střední Evropě. Více informací o veletrhu najdete na www.for-gastro.cz.