Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Jak vybrat správnou velikost mezizubního kartáčku?

( Redakce Ordinace.cz | přečteno: 1098x )

Zvažuji koupi mezizubního kartáčku. Všimla jsem si, že je více velikostí. Můžete mi poradit, podle čeho se mám řídit, abych si zvolila správnou velikost?

Otázky a odpovědi
shutterstock.com

Odpověď

Mezizubní kartáčky se vybírají podle velikosti mezizubních prostor. Nejlépe Vám poradí zubní lékař nebo dentální hygienistka, kteří Vám vysvětlí a ukáží použití kartáčku a vyberou vhodnou velikost. Většinou jedna velikost kartáčků nestačí a bude zapotřebí kombinace více velikostí. Vpředu jsou mezery spíše menší než mezi židlemi nebo naopak záleží na konkrétním chrupu.

Na otázku odpovídali

lékárníci


Lékárnici z lékárny Prima v Chrudimi

Pokud i vy potřebujete poradit, pak stačí jednoduše vložit svůj dotaz do poradny Zeptejte se lékárníka na Ordinace.cz.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Problémy s ošetřením chrupu nespolupracujícího dítěte

Chtěla bych se zeptat:mám syna ve věku 5 let, který má potíže se zubními kazy v mléčném chrupu.Po první zkušenosti s vrtáním zubu ho již nemůžu donutit k zubnímu ošetření.Vždy je z toho strach,křik a pláč v ordinaci.Přes veškeré sliby,že si zoubky nechá ošetřit,nakonec neotevře ani pusu.Je nějaká metoda nebo způsob ošetření,který byste mi mohli poradit nebo doporučit?Právě v tomto období si stěžuje,že ho zoubky bolí,hlavně v noci.Ale dobrovolně se ošetřit nenechá.Podotýkám,že u obvodní lékařky při vyšetřeních ani při očkování s ním problémy nejsou žádné.Děkuji.

Zubní kaz

Abychom mohli správně pochopit vznik zubního kazu a jeho příčiny, musíme si stručně vysvětlit, z jakých částí se zub skládá.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce