Eva Decastelo jako letuška: Trpěla bolestí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Eva Decastelo jako letuška: Trpěla bolestí!

V kostýmu letušky se cítila velmi příjemně.
V kostýmu letušky se cítila velmi příjemně. (Foto Jan Altner/archiv Life!)

Jako herečka nebo modelka měla na sobě už ledacos, ale kostým letušky vynesla Eva Decastelo (44) poprvé. Spolu s Ondřejem Sokolem (50) a Martinem Krausem (39) si střihli role leteckého personálu.

I když to není poprvé, co Eva natáčela upoutávku na největší taneční festival v Brně, letos to pro ni bylo dost bolestivé. „Poprvé jsem byla v kostýmu letušky a dost jsem trpěla. Před natáčením jsem si zlomila prst na noze a musela mít na nohou lodičky,“ prozradila deníku Aha! Decastelo.

Konečný verdikt pro Terezu H.! Decastelo prý randí a manžel se zasnoubil před rozvodem?

Video se připravuje ...

 „Ale za ten sexy pocit to stálo! Měla jsem na sobě ledacos i byla nahá, ale musím říct, že kostým letušky má něco do sebe,“ konstatovala herečka a moderátorka.

Kvůli zlomenému prstu nemohla na rozdíl od kolegů v upoutávce tančit. „To je pro celý národ jen dobře, protože nemám rytmus v těle. Nejhorší, co by se mi v životě mohlo stát, že by mi zavolali ze StarDance,“ dodala Eva s úsměvem. Taneční festival Life! se uskuteční 26. až 28. listopadu na brněnském výstavišti.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.