Hlavní obsah
Článek

Do nové kampaně na prádlo své značky Skims Kim Kardashian (43) zapojila opět slavné tváře, tentokrát ve věkovém rozmezí 20 až skoro 60 let. Nejstarší z modelek je Brooke Shields (58), kterou fanoušci chválí, jak to jde, čtyřicátnice pak zastupuje například komička Chelsea Handler (47).

A té vysekla Kim poklonu, jaké se jen tak někomu nedostane. Na sociální síti se nechala slyšet, že má Chelsea ta nejlepší prsa. Přitom sama komička je mnoho let nenáviděla.

„Když jsem chodila do školy, přelepovala jsem si je, aby vypadaly menší. A trvalo mi asi do 40, než jsem si uvědomila, že jsou moje prsa skvělá,“ je slyšet Chelsea v reklamě.

Handler je v oblasti hrudníku vyvinutější. Nová kampaň Skims je zaměřená na ženy každého věku, s poprsím všech velikostí. Kromě zmíněných v ní můžete vidět zpěvačky Becky G a Cassie nebo herečky Juliette Lewis a Indyi Moore.

A ne všechny se pyšní nadupaným hrudníkem. Například Juliette Lewis byla v mládí nespokojená, že má chlapeckou postavu bez tvarů.

V kampani zaujala ovšem především nejstarší Shields, které fanoušci chválí figuru, již se ani tři roky před šedesátkou nebojí odhalit. V prádle vypadá bezvadně, ostatně jako všechny zapojené, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám