Václav Neckář po zdravotních problémech vystoupil na veřejnosti a zazpíval. Mnohé představení šokovalo!

Zpěvák Václav Neckář (78) má už delší dobu trable se zdravím, jež mu neumožnily vystupovat před publikem. Tentokrát však konečně vystoupil a přítomní se nestačili divit. Neckář ukázal, že je ve formě!

Legendární zpěvák měl podlomené zdraví, a tak musel říct koncertům sbohem. Nemohl skoro ani chodit a potýkal se s obrovskou křečí v levé noze a když pak upadl, skončil v péči lékařů. Dle všeho ho dohnaly následky prodělané mrtvice v roce 2002, kdy málem zemřel.

„Teď jsem na vyšetření, ale není to nic vážného. Snad to bude v pořádku. Jinak jsem úplně zdráv. Koncerty v ohrožení nejsou,“ řekl nedávno sám Neckář webu Prima Ženy, což mu málokdo věřil.

Jenže jak řekl, tak také udělal. „Fanoušci mě vždycky nabíjí neskutečnou energií,“ prohlásil zpěvák, který vystoupil na akci Pošlete vzkaz příběhem, která je pro seniory, jak uvedl Showtime. Neckář zde zpíval a tančil a diváci zůstali zírat.

„Bylo to hezké, dneska jsem zpíval na dobrém místě. Už jsem dlouho také seniorem. Byli skvělí, zpívali a tancovali se mnou,“ radoval se Václav z úspěšného vystoupení, které je však teprve začátkem. Chystá se vystoupit i 3. listopadu na koncertě pro Martu Kubišovou k jejím 80. narozeninám, kde zazní její oblíbená písnička.

„Martě zazpívám jednu krásnou písničku Ringo ding,“ potvrdil zpěvák, který dle svého bratra neudrží žádné tajemství.

Doufejme, že Václava Neckáře už nepřekvapí žádné zdravotní neduhy.

Zdroj: Prima Ženy, Showtime