Lucie Vondráčková potvrdila, že je zamilovaná! Užívám si pocit štěstí, přiznala

Přidat na Seznam.cz

Lucie Vondráčková hlásí světu, že je znovu zamilovaná! Tři roky od rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem zpěvačka září štěstím. Kdo je tím vyvoleným, to sice nepřiznala, ale slíbila, že ho možná brzy ukáže.

Několik měsíců od rozchodu s moderátorem Petrem Vojnarem se vrátil Lucii Vondráčkové úsměv do tváře, a důvod je jediný, potkala někoho, koho má opravdu ráda a nejen to, dokonce je zamilovaná, uvádí web TN.cz.

Uběhly tři roky od rozvodu Lucie Vondráčkové s hokejistou Tomášem Plekancem. Zatímco Plekanec se mezitím stihl oženit s tenistkou Lucií Šafářovou, se kterou si pořídil dvě děti, krásná zpěvačka stále svého pravého hledala. Teď však přiznala, že by pátrání mohlo být u konce, je totiž zamilovaná až po uši. Podle některých by se mohlo jednat o slovenského hudebníka Marka Vosse.

„Užívám si stav zamilovanosti, je to to nejhezčí období. Jsme tak nějak všichni spokojení a šťastní,“ přiznala Blesku. A s potutelným úsměvem dodala: „Já se červenám, když o tom mluvím, už dost.“ Kdo je pan Božský, si zatím nechává pro sebe. „Už jsem toho o svém soukromí řekla dost, ale třeba brzy přijde chvíle, kdy se to dozvíte,“ netají se zpěvačka, která nechyběla na otevření nejmodernějšího fitness centra v ČR Cleverfit v obchodním centru Chodov.

„O mně je známo, že ráda chodím pěšky. A na tom se nic nezměnilo. Navíc každé ráno cvičím sestavu posilovacích cviků, hodně tancuji, takže s postavou nemám problém. V těhotenství jsem pravidelně cvičila s trenérem ve fitku, a když na to tady koukám, tak začnu zase. Vypadá to tady opravdu velmi moderně, a navíc to mám kousek od domu,“ řekla pro deník Blesk samotná zpěvačka.

Zdroje: Blesk, TN.cz