Sonego v Métách neztratil ani set a získal 3. titul

26. 9. 2022, 08:21
Aktuality 2
ATP MÉTY - Vítězem halového turnaje ATP 250 v Métách se stal Lorenzo Sonego. Ve finále 27letý Ital porazil 7-6 6-2 Kazacha Alexandera Bublika a bez ztráty setu si dokráčel pro 3. titul.
Profily hráčů
Lorenzo Sonego (© AFP)

Sedmadvacetiletý Sonego v semifinále vyřadil ve dvou setech i obhájce titulu Poláka Huberta Hurkacze. S Bublikem, jenž letos získal premiérový titul v Montpellier, sváděl vyrovnanou bitvu jen v úvodním setu, který po necelé hodině získal v tie-breaku. Ve druhém sebral soupeři dvakrát podání a v závěru proměnil hned první mečbol.

• ATP 250 MÉTY •
Francie, tv. povrch / hala, 597.900 eur
nedělní výsledky (25. 09. 2022)
• Dvouhra - finále •
Sonego (It.) - Bublik (7-Kaz.) 7-6(3) 6-2
• Čtyřhra - finále •
Nys/Zieliňski (Mon./Pol.) - Glasspool/Heliövaara (2-Brit./Fin.) 7-6(5) 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Marduch
Když ve finále tečeš a čelíš brejkbolu v rozhodující sadě :D
https://www.sport.cz/clanek/tenis-zblaznil-se-kazachstanskeho-tenistu-ve-finale-francouzi-vypiskali-3647268#dop_ab_variant=821410&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Reagovat
Krisboy
Další ruský pako smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist