Video: McGregor se pochlubil videi ze sparingu, jsou ale aktuální?

Video: McGregor se pochlubil videi ze sparingu, jsou ale aktuální? Conor McGregor během boxerské přípravy | zdroj: Profimedia

Dostává se Conor zpět do formy, nebo jen oprášil staré video z archivu?

Návrat Conora McGregora je zatím v nedohlednu, pokud ho v oktagonu vůbec ještě někdy uvidíme. On sám ale hlasitě vykřikuje, že rozhodně nekončí. Letos už to ale s největší pravděpodobností nebude, kývnul totiž na nabídku role ve filmu Road Movie, kde si po boku Jakea Gyllenhaala střihne jednu z hlavních postav.

Ani během natáčení však nezahálí a rád se čas od času na sociálních sítích pochlubí aktuální formou. A zdá se, že se rozhodl pro návrat ke kořenům. Nedávno totiž sdílel snímky z tréninku taekwonda, bojového umění zaměřeného převážně na kopy. Právě ty byly nezbytnou součástí někdejšího Conorova bojového stylu, později se ale přeorientoval spíše na box a od té doby už v oktagonu moc úspěšný nebyl.

Dnes přidal pro změnu záznam ze sparingu s popiskem, který napovídá, že jde o čerstvé záběry. Působí na nich v dobré formě a úspěšně využívá kopy. Mnozí fanoušci jsou ale skeptičtí a jsou přesvědčeni, že jde o staré video. V komentářích poukázali na to, že Conor nevypadá vůbec tak velký jako na posledních fotografiích. Posuďte sami.

Proti hraje i fakt, že McGregor kvůli hurikánu Fiona nemohl z Dominikánské republiky, kde natáčí Road House, přiletět do Irska na páteční Bellator. Pokud navíc natáčení ještě neskončilo, pravděpodobně bude mít ve smlouvě zákaz ostrých sparingů, aby se vyvaroval zranění, které by mohlo nákladný projekt ohrozit. Účel však videa splnila, znovu totiž navnadila fanoušky na možný comeback. Ten by se snad mohl odehrát v první polovině příštího roku.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články