Sleduj nás

Conor McGregor popsal, jak by zničil nudného zápasníka Kamaru Usmana

Conor McGregor popsal, jak by zničil nudného zápasníka Kamaru Usmana
Conor McGregor opět naznačil, že se svou novou stavbou těla zakotví spíše ve velterové váze. A pokud to půjde, rád zaútočí na titul, který zjevně bude mít ve své moci opět Kamaru Usman.

Momentálně je velterovým šampionem Leon Edwards, kterého ovšem zkraje nového roku bude čekat s Kamaru Usmanem odveta. Papírové předpoklady budou nepochybně stát na straně vyzývatele, jenž ještě nedávno v UFC tahal patnáctizápasovou vítěznou sérii.

Jakmile tento souboj proběhne, začne svůj návrat na MMA scénu vyhlížet i slavný Notorious Conor McGregor. A jak se sám nechal slyšet, zajímá ho pouze zlato a přepisování rekordů.


Conor McGregor Conor McGregor

Conor McGregor se nebojí ani Usmana


„Samozřejmě, Leon Edwards je pro mě hratelnější varianta, ale podle mě se na trůn dostane zpátky Kamaru Usman,“ dal se Conor do řeči s jedním z fanoušků na sociálních sítích.

„Kamaru bude opět králem, vyhraje na body, nějak to uválí, ale jinak jeho styl vůbec neuznávám. Co on přináší do hry nového? Nedisponuje žádným momentem překvapení, jeho styl je velmi čitelný a už vůbec nedokáže nikoho ukončit. A to ani na zemi, hrůza!“ chytal se patrně za hlavu.


„Opravdu věřím, že Usmana porazím. Však co on má kromě wrestlingu jiného? Je to velmi nudný zápasník, a já navíc teď na sobě dost makal, abych se ujistil, že mé údery budou vypínat pojistky. Už se nestane to, co se stalo s Poirierem, že slízl mé nejlepší rány a se štěstím si počkal, až se mi zlomí noha,“ dodal McGregor ve svém tradičním stylu.

U té síly je třeba se na chvíli pozastavit. Momentálně totiž vyšlo najevo, že Conora během jeho léčby zlomené nohy nikdo netestuje. Je to prakticky jediný aktivní fighter, kterého si USADA letos ještě nenašla. Jedná se o náhodu, anebo se potvrzují teorie, že by svou léčbu popoháněl nějakými zakázanými látkami?

https://top-fight.cz/ufc/at-si-usman-sype-ale-steroidy-mu-proti-mne-nepomohou-tvrdi-edwards/


Další články