Panáček v reality show

MasterChef 2022 (09–⁠10): Jde se na fotbal

27. Září 2022 | napsal(a): | reality show: MasterChef Česko

mch0910

V minulém týdnu nás opustila první soutěžící. Touto nešťastnicí se stala Číča, která propadla ve dvou kolech vaření i v testu chuti. Zbývajících 15 kuchařů se v úterý utká v první venkovní výzvě, tentokrát se tři týmy potkají na fotbalovém hřišti. Poražení budou ve středu bojovat o záchranu.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

MasterChef Česko

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
dejna
Reagovat

Vypadl Milan a po právu – už podruhé neuvařit nic, to je fakt divný. Přeji mu, aby využil Kašpárkovy šance a aby si splnil sen. Snad na to má.
Letos je mými fanoušky většina soutěžících. Baví mě Aco a hlášky Martina :)), líbí se mi vaření Lubiny, Ondry, Robina, Ady a Sofi a jen tak mám ráda i Maliku, Terku i zamilovaný pár. :)) Zbytek registruji zatím míň, ale naštěstí se i letos neurodil někdo alá Pavlínka. :D

2
JanaH
Reagovat

@dejna: jj, HLP jak sviň a nabídka je na světě. Úplně nečekaně. :-D
Martin je ten fousáč? Pokud ano, zbožňuju ho! Tedy lépe řečeno jeho sarkastické poznámky, které jsou v kontrastu s jeho starosvětským zjevem a projevem. :-D

3
dejna
Reagovat

@JanaH: Áno, to je ON – pán „nemám rád řepu“, „nemám rád ryby“…:D

4
JanaH
Reagovat

@dejna: nemám rád fast food, nesnáším fotbal… :-DD

Přidat komentář