Sleduj nás

Je konec! Zápas s Joshuou nebude! oznámil Tyson Fury a vysvětlil proč

Je konec! Zápas s Joshuou nebude! oznámil Tyson Fury a vysvětlil proč
Tyson Fury je zklamaný. Anthony Joshua se prý jen před médii tvářil, že má o zápas zájem. Ve skutečnosti se ale prý hodně, hodně bál.

Další změna, kterou nemůžeme nijak ovlivnit, a bohužel jí trpí zejména fanoušci. Ti se pomalu začali těšit na velký britský souboj mezi Tysonem Furym a Anthonym Joshuou. Nakonec z něho ale nic nebude.

Jak je to možné, když (jak tvrdil promotér Eddie Hearn) byl tento zápas na 99 % hotov? To vysvětlil sám Tyson Fury během živého výstupu na svém Instagramu.


tyson fury temne obdobi Tyson Fury

Tyson Fury hledá nového soupeře


„Ten zápas byl hotov verbálně. Čekalo se jen na podpis smlouvy. Všechno se domluvilo, ale podpis smlouvy stále nepřicházel. Mně to bylo divné, vážně divné, ve vzduchu jsem cítil strach, a proto jsem dal Joshuovi časové ultimátum,“ objasňoval šampion těžké váhy WBC, jak se věci vyvíjely.

„Řekl jsem Joshuovi, že má čas do pondělí, aby podepsal smlouvu. Nic jiného, jeden podpis na znamení, že do toho vážně jde. On to však neudělal. Proč? Protože nikdy ve skutečnosti neměl koule mi čelit,“ měl Fury jasno.


To samé udělal před čtyřmi lety Wilderovi. Kontrakt byl na stole, Joshua ho nepodepsal. Nakonec se vykecal na potíže s financemi, které my měli už dořešené. Jedinou překážkou byl jeho strach, kterým jen potvrdil, že je boxer druhého sledu a že na tu vrcholnou úroveň nemá. Reklamní figurka, bodybuilder a naprostá sračka,“ dával volný průchod svým emocím.

„Tímto svou nabídku tedy stahuji. Nebudu čekat na někoho, kdo o to stejně nemá zájem. V prosinci budu boxovat, na tomto plánu se nic nemění, pouze mým soupeřem nebude Joshua,“ oznámil Fury…

Další komentář k tomu jistě není potřeba. Zápas, který byl dle slov promotérů prakticky vyjednaný, se neuskuteční. Jistě k nám doputuje ještě nějaké Joshuovo vyjádření, jež nám poodhalí zase druhou stranu příběhu. V té první jde však veškerá vina za Joshuou.


Další články