QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní komplikace v Plzeňském kraji (20.08.2011 19:51:00)

20.08.2011 19:51

Chystáte se usednout za volant? QAP.cz Vám v sobotu 20. srpna přináší aktuální informace o situaci na silnicích Plzeňského kraje!

Věnujte pozornost aktuálním informacím o situaci na silnicích v Plzeňském kraji, které Vám v sobotu 20. srpna přináší QAP.cz!

Na silnici č. 180 u Města Touškov na severním Plzeňsku se kolem 19. hodiny srazila dvě osobní auta, naštěstí se nehoda obešla bez zranění. Místo je průjezdné.

Jeřáb začal krátce před třičtvrtě na pět odpoledne hořet na silnici č. 20 u Chlumu na jižním Plzeňsku. Na místo vyjeli hasiči a policisté, provoz je řízen kyvadlově.

Před půl pátou odpoledne se na silnici č. 18032a u Plzně blízko odbočky na Útušice srazila dvě osobní auta. Nikdo nebyl zraněn.

V ulici Pod Vinicemi v Plzni se na odbočce k ZOO ve třičtvrtě na čtyři odpoledne srazila dvě osobní auta, nehoda se obešla bez zranění.

U Babylonu na Domažlicku se na silnici č. 26 srazila před třičtvrtě na tři odpoledne dvě osobní auta. Nikdo nebyl zraněn, na místě jsou policisté, kteří nehodu vyšetřují.

Ke srážce dvou osobních aut došlo před půl třetí odpoledne na silnici č. 27 u Dobřan na jižním Plzeňsku. Jedno z vozidel je mimo silnici. Nikdo nebyl zraněn.

V Domažlické ulici na Nové Hospodě v Plzni se po půl desáté ráno srazila dvě osobní auta. Jízdní pruh ve směru na Domažlice je po nehodě neprůjezdný, nikdo nebyl zraněn.

Ve Hřbitovní ulici v Plzni se po půl desáté dopoledne srazila dvě osobní auta. Nehoda se obešla bez zranění, policie ji nyní vyšetřuje.

Dočasně uzavřena je po nehodě nákladního automobilu silnice č. 26 u Plzně. Po 6. hodině ráno si tu nákladní vůz prorazil nádrž. Neprůjezdný je pravý jízdní pruh, a to přibližně do 11 hodin. Na místě jsou hasiči a policisté. 

V Čechově ulici v Plzni se kolem osmé ráno srazila tři osobní auta. Silnice je dočasně uzavřena, nehoda se obešla bez zranění.

Osobní auto havarovalo před osmou ráno na silnici č. 1831 u Blížejova na Domažlicku. Vůz skončil mimo vozovku, nikdo nebyl zraněn.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT