Mladík po cestě z volební místnosti zažil nepříjemný incident. Na ulici ho bezdůvodně napadl agresivní opilec
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Nepříjemný incident zažil v Chomutově mladý muž vracející se z volební místnosti na ulici Kadaňská. Mladíka kráčejícího si ve večerních hodinách po chodníku směrem ke svému vozu napadl zcela bezdůvodně opilý muž, který mladíka udeřil rukou do obličeje a ten se po úderu svalil na zem a v očekávání, že útok bude pokračovat si chránil hlavu.

Naštěstí ve stejném okamžiku místem projížděla autohlídka městské policie Chomutov. Strážníci na nic nečekali a opilý útočník skončil během několika minut v poutech. Napadený mladík vyhledal krátce po tomto incidentu lékařské ošetření a agresor byl předán na policejní služebnu, kde skončil v cele.

2809cvkz2

Foto: MP Chomutov

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru