V ulici 17. listopadu probíhá úprava dopravního značení
Foto: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Nové vodorovné dopravní značení v ulici 17. listopadu nebylo dokončeno z důvodu nedodržení projektového řešení. Město Klášterec nad Ohří uplatnilo reklamaci u dodavatelské firmy, která během včerejška provedla odstranění vodících čar, které budou následně za vhodných klimatických podmínek obnoveny.

Plná čára u vjezdu do Dukelské ulice a u vjezdu na parkoviště u „mlíčňáku“ je v pořádku a v souladu s platnou legislativou. V obou případech se jedná o místa ležící mimo komunikaci, nikoliv o křižovatky. Město prosí o respektování přechodného dopravního značení a pokynů dodavatele.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru