Arriva se stala největším dopravcem na trase Teplice - Praha
Foto: Archiv společnosti Arriva
Teplice

Teplice – Mezi Prahou a Teplicemi začnou od příštího týdne jezdit pouze autobusy společnosti Arriva. Ta byla na uvedené trase jediným dopravcem několik let. Nyní se společnosti podle serveru zdopravy.cz podařilo zvítězit nad konkurenčními RegioJet a FlixBus.

RegioJet začal trasu jezdit vloni v září. V létě provoz mezi oběma městy zastavil a nyní avizoval, že se z trasy stahuje. Další konkurent, FlixBus zahájil provoz mezi Prahou a Teplicemi na jaře letošního roku. V poslední době ale spoje omezuje a z původních šesti vypravuje nyní jen čtyři páry denně. Arriva naproti tomu nabídne od příštího týdne mezi Prahou a Teplicemi celkem čtrnáct párů spojů.

Společnost tak reaguje na rostoucí poptávku ze strany cestujících a na své lince Arriva Express doplní tři páry spojů v pracovní dny. Ze zastávek Celní, Benešovo náměstí a Pražská v Teplicích tak vypraví nové spoje v 6.15, 10 a v 15 hodin každý všední den. Frekvence spojů mezi městy se tím pádem sníží v ranních hodinách na pouhých 45 minut a odpoledne budou autobusy Arrivy vyjíždět do Prahy každou hodinu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru