InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Kohouti otočili dvoubrankové manko a potěšili diváky další vítěznou lodičkou

TÁBOR - Druholigoví hokejisté Tábora sehráli druhý domácí zápas nové sezony ve středu proti exprvoligovým Benátkám nad Jizerou. Hosté zaskočili svěřence trenéra Radka Bělohlava už ve 4. minutě, kdy se z kruhu prosadil Jan Stehlík. Táborští si zahráli v úvodním dějství dvě přesilovky. Nejenže v nich branku nedali, ale ve druhé početní výhodě dokonce sami zásluhou Martina Tondra inkasovali. Ačkoliv se domácí hráči snažili a svého soupeře přestříleli, vyšli naprázdno skoro do poloviny zápasu. Pak začal pracovat hodně utažený svěrák a hosté nevěděli, kam mají dřív skočit. Kohouti využili jak dvě přesilovky, tak vynucené krátkodobé střídání gólmana Sejpala. Táborští otočili do druhé přestávky čtyřmi góly a dali jasně najevo, kdo je na ledě pánem. V závěrečném dějství pojistil náskok Lukáš Kříž a na vítězství Tábora 5:2 už nic nezměnila ani šarvátka v čase 59:47, ze které si odnesly dva dvouminutové tresty oba týmy.

 

Po uklidnění vášní odešli hosté z ledu a domácí družina si užila s fanoušky vítěznou lodičku. V příštím zápase se představí kohouti opět doma, jelikož si v sobotu 1. října prohodili na žádost soupeře pořadatelství s HC Řisuty. Na táborském zimáku se hraje tradičně od 18 hodin.

HC Tábor – HC Benátky nad Jizerou 5:2 (0:2, 4:0, 1:0), branky a nahrávky: 28. Severa (Milfait, Suchánek), 31. Šulek (Matušík, Seidl), 38. Severa (Milfait, Suchánek), 39. Seidl (Šulek, Kříž), 53. Kříž (Dančišin, Endál) – 4. Stehlík (Tondr, Antoš), 14. Tondr (Bříška), rozhodčí Šperl – Žídek, Hlinka, vyloučení 2:8, využití, 2:0, v oslabení 0:1, 1 328 diváků.

HC Tábor: T. Dvořák (Vácha) – Plášil, Suchánek, Kříž, Hajič, A. Dvořák, Hubata – Seidl, Matušík, Šulek – Endál, Dančišin, Bárta – Zayml, Milfait, Severa – Vlček, Zíb, Chocholoušek.

HC Benátky nad Jizerou: Sejpal (31. – 31. Šuhájek) – Antoš, Mašek, Mrkvička, Šípek, Klodner, Tondr – Král, Šafránek, Havlas, Křenek, Šíma, Hejňák, Stehlík, Dvořák, Zumr, Bříška.

V pozápasovém hodnocení se trenér Tábora Radek Bělohlav zastavil nejprve u první třetiny, kterou kohouti 0:2 prohráli. „Vstup do zápasu byl podobný jako v prvním domácím utkání s Kobrou. Špatně jsme se do utkání dostávali," přiblížil situaci Bělohlav.

Poté už byl s výkonem mužstva spokojený. „Od druhé třetiny byl pohyb lepší, což bylo hodně vidět. Byla ale škoda, že jsme ve třetí třetině nenavázali herně na druhou třetinu. Pak už jsme dost nervózní utkání dohráli," zhodnotil duel s Benátkami trenér Bělohlav.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace