Za doprovodu písničky Oh, Happy Day rozpohybovala Jessica Alvesová své obří poprsí! Její poskakování v křiklavě růžovém negližé, zachycující horní část jejího těla s nepřehlédnutelnými ňadry, jejichž velikost košíčků je údajně H, si získalo na sociálních sítích řadu nadšených reakcí, komentářů ve stylu „jsi bohyně!“ (a taky těch, co se podivovaly, jak je možné, že tenká ramínka košilky udrží takovou tíhu...), a téměř 30 tisíc „lajků“. Někdejší lidský Ken, co našel své štěstí až poté, co se stal lidskou Barbie, zkrátka boduje.

Negativní komentáře, co se u osoby, kterou sleduje 6,6 milionů lidí, dají očekávat, si Jessica jednoduše nepřipouští. Často plní své sociální sítě motivačními citáty, například „zaútočte na život a žijte bez výčitek“, „když máte sen, musíte se ho chytit a nikdy ho nepouštět“ či „obracejte svou tvář stále ke slunci a stíny padnou za vás“, z nichž je evidentní jedna věc - že je naprosto spokojená tak, jak je. Nové video dalo navíc tušit, že si nechala nově „přifouknout“ rty.

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Její závislost na plastických operacích v dobách, kdy byla ještě Rodrigem, údajně vedla k jedinému - k postupnému uvědomění, že ve skutečnosti se jenom snaží dosáhnout feminního vzhledu, protože uvnitř je doopravdy ženou. A podle toho, jak se teď prezentuje, si svobodu po tranzici náramně užívá! 

Jestli vás ale zajímá, z čeho vlastně žije, tak je odpověď velmi prostá. Vydělává nemalé peníze na platformě OnlyFans, kde jí její příznivci platí za fotky a videa. A kromě toho je i bohatou dědičkou několika bytů v Puerto Banús, které pronajímá.

Fotogalerie
236 fotografií