Soutěž o vstupenky: Představení Mraky důvěrné

Pražský komorní balet uvede v neděli 9. října 2022 v 19:00 hodin v pražském Divadle na Vinohradech reprízu nejnovějšího představení nazvanou Mraky důvěrné. Petr Zuska, rezidenční choreograf PKB, připravil speciálně pro tento večer nové pětadvacetiminutové dílo Listy důvěrné.
Pražský komorní balet: Listy důvěrné (zdroj Pražský komorní balet, foto Serghei Gherciu)
Pražský komorní balet: Listy důvěrné (zdroj Pražský komorní balet, foto Serghei Gherciu)

Choreografii na druhý smyčcový kvartet Leoše Janáčka Petr Zuska věnoval dlouholetému mecenáši a podporovateli Pražského komorního baletu, dr. Ivanu Dunovskému, při příležitosti jeho nedožitých sedmdesátých narozenin.

Soutěžní otázka zní: Zuskovu choreografii v novém večeru doplňuje ještě jedno dílo. Který úspěšný choreograf – často působící v zahraničí – je jeho autorem?

Své odpovědi můžete zasílat do 6. října 2022 do 12:00 hodin na adresu [email protected]. Do předmětu e-mailu napište “Soutěž: Představení Mraky důvěrné”. Ze správných odpovědí vybereme jednoho výherce, který obdrží dvě vstupenky na reprízu představení Pražského komorního baletu Mraky důvěrné, které se koná v neděli 9. října 2022 v 19:00 hodin v pražském Divadle na Vinohradech.

Hodně štěstí přeje redakce Opery PLUS!

Nejaktuálnější zprávy ze světa hudby přímo do Vaší schránky

[mc4wp_form id="339371"]

Mohlo by vás zajímat


0 0 votes
Ohodnoťte článek
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments