Michal David je s manželkou Marcelou už 38 let. Přečkali smrt dítěte i nevěru

Přidat na Seznam.cz

Ač by to nikdo netipoval, známý zpěvák a hitmaker Michal David je se svou ženou, bývalou profesionální tenistkou Marcelou Skuherskou, již 38 let a tvoří tak jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu.

Pro časopis eXtra Michal David zavzpomínal na seznámení se svojí životní láskou: „Potkali jsme se v restauraci, kam jsem chodil na obědy. Ta krásná dívka mě hned zaujala, a tak jsem se jí šel rovnou představit. Tehdy už jsem byl docela v povědomí lidí, ale ona mě vůbec neznala. A já ji také ne, o tenis jsem se nezajímal. Pak jsme vlastně neměli ani žádné klasické rande. Čekal jsem asi tři měsíce, než dorazila zpět z Brazílie, kde tehdy naše tenistky vyhrály Fed Cup, a pak jsme se rovnou sestěhovali.“

Nevěra vztah utužila

Pár si prožil období šťastná, kdy se jim narodily dvě dcerky, Michaela a Klárka, ale i stavy zoufalství, kdy dcera Míša podlehla těžké nemoci. Právě tehdy Michal David hledal útěchu v náručí jiné ženy. Ale i tuto krizi manželé zažehnali a dnes mluví o tom, že právě nevěra jejich vztah ještě utužila. Pro časopis Blesk se David vyjádřil takto: „Neprovozuji ji (nevěru), ale dovedu ji pochopit. Věřím, že nám dvěma to nehrozí. Když jsem doma spokojený, proč bych vyhledával nějaké letmé známosti?

Štěstí s vnukem Sebastianem

Jak píše časopis Kafe, smutek ze ztráty dcery pak částečně vyléčil příchod vnuka Sebastiana, který se narodil tehdy dvacetileté dceři Kláře. Prarodiče se rozhodli vnuka vychovávat, aby dcera mohla dostudovat v Americe. „Nebyla to v žádném případě náhrada za dceru, která zemřela. Ale v domě bylo najednou více života, radosti. Velmi nás to tehdy naplňovalo a pomohlo nám to,“ řekl Michal David.

Přejeme páru mnoho společně prožitých let ve zdraví a klidu. A ať je láska provází na každém kroku!

Zdroj: eXtra.cz, Blesk.cz, Kafe.cz