Zavřít reklamu

Září se tento víkend chýlí ke konci. proto přichází čas na rekapitulaci, co se týče nejpopulárnějších filmů na streamovací platformě HBO Max. Které snímky se tento měsíc těšily na HBO Max největší popularitě? Z žebříčku jsme pro vás vybrali pětici těch nejzajímavějších.

Klan Gucci

Film je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka Gucci.

Duna

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem.

Kimi

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen.

Otec nevěsty

Dlouholetí manželé Billy a Ingrid jsou překvapeni, když jejich nejstarší dcera Sofia přijede na návštěvu do Miami a seznámí je se svým novým přítelem Adanem a jejich společnými plány na život v Mexiku.

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Profesor Albus Brumbál pověří magizoologa Mloka Scamandera vedením neohroženého týmu kouzelníků, čarodějek a jednoho odvážného mudlovského pekaře, aby utkali s mocným Gellertem Grindelwaldem a jeho rostoucím zástupem stoupenců.

.