InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Ron Hutchinson: Moje tango – divadelní drama

    sobota 20.4 19:00 - Sokolovna, Blatná

  • Vernisáž výstavy obrazů Jakuba Sajlera

    sobota 20.4 14:00 - Městský úřad – Sloupová síň, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hokej: Táborští kohouti přejeli Řisuty 5:0. Po závěrečné bitvě šly horké hlavy do šaten

TÁBOR - Druholigoví táborští kohouti s řadou letošních zajímavých posil v sobotu další výhrou naznačili, že ve skupině Západ chtějí dělat fanouškům radost. Tým Řisut porazili 5:0. Čisté konto udrželi, přestože po dramatické bitce domácího Kříže s řisutským Jandou v závěru dohrávali ve třech. Golman Tadeáš Dvořák, který dostal důvěru, protože jednička Gába je zraněný, vychytal obdivuhodných 33 střel. Závěrečné boxerské extempore Lukáše Kříže jsme zachytili objektivem, připravujeme rozhovory s ním i dalšími borci...

 

Trenér Tábora Radek Bělohlav: "Myslím, že jsme už odehráli lepší zápasy, vlastně skoro všechny. Mohlo to být klidnější, i když závěrečná bitka diváky určitě zaujala. Jsme rádi, že to máme za sebou a doma jsou tři body."

Trenér Řisut Pavel Křepelka: "Náš výkon nebyl dobrý. Pokud kluci nebudou střílet, nelze vyhrát. Jediné, co se dá hodnotit pozitivně, byl výkon našeho slovenského golmana Filipa Šubrta, ten si opravdu zachytal. Jinak byl vidět rozdíl v kvalitě týmů. Kluci z Tábora trénuje čtyřikrát týdně, my třikrát, někdy jen dvakrát, jsme poloamatéři. I tak se to ale dalo uhrát líp a ten závěr byl zbytečný." 

HC Tábor - TJ HC Řisuty 5:0 (2:0, 2:0, 1:0), branky a nahrávky 13. Kříž (Severa, Dančišin), 18. Dančišin (Hubata, Milfait), 30. Severa (Matušík, Hajič), 39. Matušík (Vlček, Vala), 45. Hajič (Dvořák, Milfait).

Rozhodčí: Glanc - Kučera, Teršíp. Vyloučení: 11:5 - navíc Kříž (Tábor) a Janda (Řisuty) 5+OK. Využití: 0:0 Góly v oslabení: 0:0 Střely: 56:33 Diváci: 1115

HC TÁBOR: T. Dvořák (Koryťák) - Plášil, Suchánek, Hajič, Kříž, A. Dvořák, Hubata, Vala - Šulek, Mstzšík, Seidl - Dančišin, Milfait, Severa - Bárta, Zíb, Vlček - Duda, Zayml, Chocholoušek.

HC ŘISUTY: Šubrt (Pánek) - Janda, Matějka, Potěchin, Řepka, Strnad, Pokorný - Petráš, Bílek, Janeček, Křepelka, Šťastný, Výrut, Chamrád, Patyk, Bláha, Okegawa, Rendla.

 

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace