Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Tipsport extralize: 39. týden

Josh Wesley © google.com

Litvínov podepsal smlouvu s americkým bekem, Kometa Brno představila posilu z Finska. V Mountfieldu skončil ruský útočník, namířeno má do zámoří. Plzeň uvolnila dva hráče na střídavé starty.

Wesley posilou Litvínova

Litvínovská Verva získala do svých řad zajímavou posilu. Defenzivní řady západočeského celku vyztuží americký hokejista Josh Wesley, který naposledy nastupoval za americký mančaft Springfield Thunderbirds.


Josh Wesley.

36letý rodák z Hatfordu se v minulosti pochopitelně snažil prosadit za mořem, v NHL si ale nikdy nezahrál. Své umění dostal šanci předvést pouze v AHL (tam hrál i naposledy se Springfieldem), OHL a ECHL.

Kometa přivedla Sallinena

Zahraniční posilou se blýskla také Kometa Brno. Jihomoravané podepsali kontrakt s finským útočníkem Tomim Sallinenem, jenž v uplynulém ročníku oblékal dres švédského Brynäs IF.


Sallinen v dresu svého nového chlebodárce.

33letý rodák z Espoo se dříve ukázal i v ruské nadnárodní KHL, kde nastupoval za čínský Kunlun a ruský Neftěchimik Nižněkamsk, nebo třeba ve švýcarské NLA, kde hájil barvy Klotenu.

V Hradci Králové skončil Ščerbak

S hráčem z ciziny se naopak rozloučili v Hradci Králové. Tamní Mountfield opuští Nikita Ščerbak. Ruský forward si hledá nové angažmá, podle dostupných informací by mohl zamířit do Kanady.


Rus Nikita Ščerbak.

Ščerbak byl v minulé i letošní sezoně oporou Hradce Králové, jde o velmi produktivního hráče. Své umění možná bude moct předvést i ve slavné kanadsko-americké NHL, která je jeho snem.

Dva Plzeňáci na střídavé starty do Klatov

Dvěma hráčům plzeňských Indiánů byly před časem vyřízeny střídavé starty v Klatovech, jež působí ve druhé lize. Jmenovitě se jedná o útočníka Zdeňka Sedláka a dalšího forwarda Martina Langa.


Lang v národním dresu.

22letý zlínský odchovanec Sedlák strávil roky ve Finsku, kde hrál za RoKi, Ketteru či Hermes, ale mihl se i v tamní Liize v dresu celku SaiPa. Lang má ve svých 21 letech zkušenosti i z reprezentačního áčka.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
191.7 ms