Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Přestupy v Chance lize: 39. týden

Jiří Fronk © hcdukla.cz

Vítkovice získaly dva prvoligové hokejisty na střídavé starty. Jihlava se těší na posilu z extraligy. Služeb extraligových hráčů budou moct využít také ve Slavii Praha a v Chomutově.

Dva hráči Poruby na střídavé starty do Vítkovic

Obránce Patrik Urbanec a útočník Tomáš Gřeš mají vyřízeny střídavé starty v extraligových Vítkovicích. Kmenoví hráči prvoligové Poruby tak mohou nasbírat cenné zkušenosti v nejvyšší soutěži.


Patrik Urbanec.

28letý zlínský rodák Urbanec je kapitánem a velkou oporou Poruby, za kterou nastupuje posledních pět sezon. 26letý Gřeš je porubským odchovancem, v extralize už vedle Vítkovic nastupoval i za Olomouc.

Slavia může využít služeb Kotaly

Na střídavé starty ve Slavii Praha se může těšit Jakub Kotala. Ten je kmenovým hráčem extraligové Mladé Boleslavi, za Slavii bude útočník nastupovat podle potřeby. Může se tak blýsknout v Chance lize.


Jakub Kotala.

26letý havířovský rodák hraje za Bruslařský klub už od svých juniorských let. Kotala několikrát hostoval v domovském Havířově, na hostování se ve dvou sezonách mihl i v olomoucké Moře.

Fronk na střídavé starty do Jihlavy

Střídavé starty pro extraligového hokejistu si vyřídila i Dukla Jihlava, za celek z Vysočiny může touto formou nastupovat forward Jiří Fronk, který jinak patří účastníkovi Tipsport extraligy z Litvínova.


Jiří Fronk.

28letý rodák z Loun za Jihlavu hrál už v minulých třech ročnících. Fronk to zkoušel i v cizině, působil ve Spojených státech amerických, Kanadě, Německu i Itálii. Jde tak o zkušeného světoběžníka.

Koláček formou střídavých startů do Chomutova

Josef Koláček může formou střídavých startů nastupovat za chomutovské Piráty, i když je kmenovým hráčem Motoru České Budějovice. Ty chtějí více herní praxe pro svého mladého útočníka.


Josef Koláček.

20letý hokejista je odchovancem Chomutova, zdejší prostředí moc dobře zná a svědčí mu. Český reprezentant do 20 let se v minulosti snažil prorazit ve Finsku, kde si vyzkoušel juniorský hokej v dresu TUTO Hockey.

Zdroj: hokejportal.cz, onlajny.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
126.2 ms