InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Setkání nad knihou s diskuzí

    Úterý 30.4 14:00 - Knihovna, Blatná

  • Slet čarodějnic

    Úterý 30.4 16:00 - Koupaliště, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chýnov přehrál v derby Lokomotivu. Průša stále nemohl chytat

CHÝNOV - Fotbalisté Chýnova nastoupili k nedělnímu derby s veselskou Lokomotivou opět s Filipem Zadražilem v brance. Hráč z pole opět skvěle zaskočil zraněného brankáře Jiřího Průšu, kterého stále trápí stehenní sval. Zadražil však v utkání s Veselím příliš práce neměl a domácí si došli celkem v klidu pro vítězství 2:0. Fanoušci viděli góly pouze v úvodu utkání. Nejprve hlavičkoval po rohu přesně Jan Doubrava, kterého doplnil dorážkou v 18. minutě David Král. Domácí nevyužili ještě řadu šancí, zvonila i branková konstrukce. Veselští se do gólovky v podstatě nedostali a cestu k další neprohře chytajícímu hráči Zadražilovi příliš nezkomplikovali. V příštím kole nastoupí Chýnov v sobotu 8. října v Kovářově, poražená Lokomotiva hostí v sobotu od 16 hodin nováčka z Třebětic.

 

FC Chýnov – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 2:0 (2:0), branky: 6. Doubrava, 18. Král, rozhodčí Lepič – Jevčák, Ryklík, ŽK (2-3): 40. Havlík, 44. Doubrava – 60. Nuhlíček, 83. Štětina, 88. Hejl, 110 diváků.

Chýnov: F. Zadražil – Vl. Hruška, Doubrava, Rytíř, Mareš – Havlík (66. Pták), Mládek (66. J. Hruška), Vác. Hruška, Štrouf (55. Ursacher) – Král (90. J. Hladík), Kavka (82. Lhoták).

Veselí: Hejl – Křiklán, Vančata, Čížek, Nuhlíček – Šimek (46. Kirilovicz), Čech, Štětina, Hájek (70. Fichtner) – Bursík, Ježek.

Ve středečním Týdeníku Táborsko si přečtete k utkání Chýnova s Veselím další podrobnosti.

Asistent trenéra Chýnova Pavel Pilík zhodnotí zápas a okomentuje chytání hráče Filipa Zadražila.

Asistent trenéra Lokomotivy Jiří Karták se zamyslí, proč Veselští domácí branku prakticky neohrozili. A co ještě trápí zástupce veselského fotbalu?

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace