Ohlasy po losu základních skupin UWCL

Ohlasy kapitánky týmu Diany Bartovičové a trenéra Karla Pitáka po losu základních skupin Ligy mistryň. Všechny utkání bude vysílat živě Youtube kanál DAZN.

Pondělní los přidělil našim fotbalistkám zajímavou skupinu B, kde narazí na německý Wolfsburg, italský AS Řím a rakouský St. Pölten. První utkání odehrají naše fotbalistky 20. října na půdě AS Řím, v prvním domácím utkání se můžeme 26.října těšit na favorita skupiny, Wolfsburg.

„Zajímavý los, těšíme se na kvalitní zápasy, které nás čekají,“ svěřila se hned po losu kapitánka týmu Diana Bartovičová. „V rakouském St. Poltenu hrají moje spoluhráčky ze slovenské reprezentace, Mikolajová a Lemešová, komunikace mezi námi proběhla hned po losu. Pro diváky není skupina příliš atraktivní, na druhou stranu může být skupina velmi zajímavá a při kousku štěstí si troufám říct i vyrovnaná. Myslím si, že se máme my i fanoušci všichni na co těšit,“ dodala.

„Osobně jsem s losem velmi spokojen, skupina je pro nás zajímavá a určitě i hratelná. Wolfsburg je určitě favoritem skupiny, ale rakouský St.Polten i italský AS Řím pro nás mohou být vyrovnaným soupeřem, kde může o postupu rozhodnout aktuální forma týmů. Věřím, že s kádrem, který Slavie má, můžeme uspět a porvat se o druhé postupové místo ve skupině,“ věří trenér fotbalistek Karel Piták.

DatumČasDomácíHosté
1.20. října21:00AS ŘímSK Slavia Praha
2.26. října21:00SK Slavia PrahaWfL Wolfsburg
3.23. listopadu18:45SK Slavia PrahaSKN St. Pölten
4.8. prosince21:00SKN St. PöltenSK Slavia Praha
5.16. prosince21:00WfL WolfsburgSK Slavia Praha
6.22. prosince18:45SK Slavia PrahaAS Řím




Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

dnes
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

včera
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

včera
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články