Registrace
Zapamatovat přihlášení

Nemáte ještě účet?

Registrace

Máte již svůj účet?

Přihlášení
Menu

Nebyli jsme ve své kůži, řekl kouč Sparty po první domácí prohře

Pavel Patera © google.com

Sparta Praha má za sebou první domácí porážku, o body ji připravili hosté z Karlových Varů. Energetici zvítězili v hlavním městě 5:4 po prodloužení. K utkání se vyjádřil kouč Pražanů Pavel Patera.

Hořkost první domácí prohry musel skousnout nový trenér Sparty Praha Pavel Patera. Ten v pozápasovém interview řekl, že Západočeši si dva body ze sparťanského svatostánku odvezli zaslouženě.

"Ani přes vedení jsme nehráli podle představ. Vary hrály výborně a výborně bruslily. Nebyli jsme to my," uvedl Patera pro hcsparta.cz. Sparta zásluhou branky Davida Němečka od 15. minuty vedla.


Hráči HC Sparta Praha.

2 body berou Vary zaslouženě, hlásí trenér

Ve druhé třetině se ale Vary ujaly vedení, druhá třetina nakonec skončila 2:2. Ve třetím dějství pak padlo po dvou gólech na každé straně, a tak utkání dospělo do prodloužení. V něm rozhodl karlovarský Petr Koblasa.

"Jsme rádi, že jsme při hře bez brankáře vyrovnali, ale dva body jsou pro Vary zasloužené," uznal Patera. Někdejší olympijský vítěz z Nagana převzal před sezonou otěže Sparty po Josefu Jandačovi a Miloslavu Hořavovi.

"Několikrát jsme se dokázali vrátit do zápasu, ale Vary nám vždycky zbytečně odskočily," krčil rameny Patera. Ten nemohl být spokojený s tím, jak Sparta nechala svého soupeře po vyrovnání zase odskočit.


Patera (vpravo) se svým asistentem Patrikem Martincem.

Patera se na náročný program nevymlouval

"Nehráli jsme poctivý hokej, kterým bychom se rádi prezentovali, za což nás soupeř potrestal," řekl sparťanský kouč, jenž od svých svěřenců čeká jiný hokej. Rychlý, důrazný, zodpovědný.

Patera se nechtěl vymlouvat na náročný páteční duel v Pardubicích. "Když se hraje v pátek a v neděli, musíme být natolik připraveni, abychom utkání zvládli," prohlásil Pavel Patera.



Zdroj: hokejportal.cz, hcsparta.cz
Info! Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou přidávat a reagovat na komentáře.

VÝSLEDKY

TABULKA

no articles
115.2 ms