5. 10. 2022

Novinka pod lupou: The Rookie: Feds (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Rookie: Feds
Žánr krimi, drama
Stanice ABC
Premiéra 27. 9. 2022
Vysílání úterý
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Simone Clark je nejstarší nováček na akademii FBI. Hrdinka se neštítí výzev ani boje. Je to svobodná matka dvou dětí, která odsunula své sny na vedlejší kolej, aby zabezpečila své děti a umožnila jim snít vlastní sny.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Z Rookieho jsem viděla naposled pilot, takže mi zdejší tváře vůbec nic neříkají – ani nedokážu určit, kdo tady hostuje z původního seriálu, a kdo skutečně patří mezi hlavní postavy. Ono je to ale celkem jedno. Je to prostě další akční kriminálka, ve které hrdinové každý týden řeší více či méně zajímavý případ. Myslím, že stanice velké pětky nemají kapacity na to, aby kriminálku natočily nějakým jiným a záživnějším způsobem.

To ale neznamená, že je to nějaká velká výtka. Prostě když do toho jdete, víte, co přesně očekávat. Seriál ničím nepřekvapí, neurazí, ale ani nenadchne. Příznivci žánru získají další kousek do počtu, ale ti, kteří kriminálky dosud nevyhledávali, by se v případě zájmu měli poohlédnout spíš ve výběru, který nabízí kabelovky nebo streamovací služby.

Ve výsledku je to tak pouze o postavách. A ty mi tady úplně nesedly. Hlavní hrdinka je neskutečně otravná. Nevěřila jsem, když jsem četla vaše komentáře u příspěvků na Timeline, ale opravdu je to tak, je s ní skoro k nevydržení. Ani nikdo z ostatních mi nesedl, není tady nikdo, komu bych fandila. Ale na hlavní hrdinku mám vyloženě averzi už od tohoto prvního dílu.

  • spousta akce
  • postavy
  • oproti konkurenci nenabízí nic navíc
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Chrosticek

Chrosticek

Rookieho mam rad, ten serial ma stale velmi bavi. Ale preco preboha zobrali tu najotravnejsiu...
před 81 týdny
Další články k tématu