Ostuda pro rodinu Fialové (✝88): Dopisovala si s Hitlerem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ostuda pro rodinu Fialové (✝88): Dopisovala si s Hitlerem!

Květa Fialová
Květa Fialová (Alexandr Malachovský)

Květa Fialová jako malá žila na Slovensku, pak ale její českou rodinu Hlinkovci vyhnali zpět do Čech. A právě k téhle etapě hereččina života se vztahuje jedna až neuvěřitelně znějící historka!

„Když začala válka, vůbec jsem neměla představu, co tohle slovo znamená. Až teď vím, že v ní zabíjí jeden druhého. Abych v tom měla jasno, rozhodla jsem se ve svých deseti letech napsat Hitlerovi. Uměla jsem trochu německy, a tak jsem mu poslala dopis. Ptala jsem se ho v něm, jestli má české děti také rád," prozradila Květa Fialová. A jak pochodila?

Fialová (†88) si vybrala speciální urnu už před smrtí: Z Květy vyroste strom!

Video se připravuje ...

„Po nějaké době mi naprosto nečekaně přišla odpověď z říšské kanceláře – obálka s hákovým křížem. Tatínek zíral, všude se to rozkřiklo, byla to ostuda. Hitler mi odepsal, že české děti má také rád, a k tomu přiložil svou podepsanou fotografii. Ta pak někde zmizela na smetišti mých dějin," okomentovala herečka nečekanou odpověď německého diktátora před lety v rozhovoru v magazínu Blesk pro ženy.

Květa Fialová jako sexsymbol v rolích krásných osudových žen

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
pravlast
7. 10. 2022 • 21:35

a není třebas možné dát této dámě klid?Myslím ten mediální.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.