19_20230822_181100.jpg
954_20221006_093324.png

Eagles B v Pražském přeboru žen druhé

Krčské béčko ve středu 5. října 2022 zvítězilo na hřišti SK Kotlářka v pražských Dejvicích a ukončilo tím letošní sezónu, která byla co do shánění hráček dosti náročná.

Velký dík patří zejména juniorkám a kadetkám, které přišly pomoci, aby nebylo nutné zápasy rušit. Některé zápasy bylo z důvodu počtu nebo počasí nutné přesunout, ale nakonec se nám podařilo téměř vše odehrát. S bilancí 10 výher a 4 prohry s největší pravděpodobností skončíme na krásném druhém místě.

https://www.softball.cz/module...

SKK-VSK Chemie Praha B - Eagles B 6:5

Vlková (Kadeřábková) Marta, Jordáková Lenka, Blažková Róza, Včeláková Karla, Vondráčková Julie, Peerová Nika, Fišarová Petra, Plevová Štěpánka, Hašek Rónová Michala, Škanderová Eliška, Burianová Kateřina, Píšková Martina


Třetí sezónu máme za sebou a začínáme se těšit na další, která sebou asi přinese malou změnu v tom, že k zápasům přidáme asi nějaké tréninky. Dveře do našeho týmu jsou stále otevřené a pokud máš zájem se přidat, tak neváhej kontaktovat Martinu Píškovou (piskova@somm.cz).

Do zápasů se v letošním roce zapojily:

Beková Anna, Blažková Róza, Burianová Kateřina, Červenková Lucie, Dědková Barbora, Fišarová Petra, Gočaltovská Ludmila, Gočaltovská Samantha, Jordáková Lenka, Vlková (Kadeřábková) Marta, Kaucká Kristýna, Klímová Magdalena, Krupičková Lucie, Marková Kateřina, Miceli Laura, Michálková Alena, Mozolová Markéta, Nicarová Sára, Nováková Natálie, Peerová Nika, Píšková Martina, Plevová Štěpánka, Rašínová Kristýna, Rollerová Agáta, Šedivá Linda, Škanderová Eliška, Šlechtová Ivana, Trčková Viktorie, Vaňačová Ema, Včeláková Karla, Vondráčková Julie, Zelinková Tereza, Zelinková Veronika,