Láska v troskách? Agáta na kapačkách! Po Soukupovi se slehla zem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Láska v troskách? Agáta na kapačkách! Po Soukupovi se slehla zem

Těhotná Agáta je v nemocnici
Těhotná Agáta je v nemocnici (instagram.com, Blesk.cz)

Tělo těhotné Agáty Hanychové (37) si už asi samo řeklo o pauzu. Modelka už několik dní bojovala s chřipkou, ale odpočinek odsouvala a věnovala se i nadále práci. Teď bohužel leží na kapačkách v nemocnici. Co se děje a proč u ní není její partner Jaromír Soukup (53)?

Hanychová momentálně odpočívá v nemocnici, kde ji lékaři dávají dohromady. Téměř každodenní natáčení a další pracovní projekty si nakonec vybraly svou daň. Agátu přišla navštívit a podpořit její maminka Veronika Žilková (60), která měla pochopitelně strach nejen o dceru, ale i o miminko. „Moje holčička, i když je už velká, tak mámy musej foukat bebí," napsala Veronika ke společné fotce s dcerou.

Agáta Hanychová: Jak se její děti těší na nového sourozence?

Video se připravuje ...

Děti Kryšpína a Miu Agátě hlídá její manažer a dobrý kamarád Josef Koudelka. Hanychová si s nimi dokonce povídala skrz FaceTime a kontrolovala, zda je doma všechno v pořádku. Kde se ale nachází Agátin přítel Jaromír Soukup? Zatím se k celé situaci nevyjádřil a zdá se, že Hanychovou nechal tak trochu ve štychu.

Agáta Hanychová o Jaromíru Soukupovi: Je to náročnější, ale zvládáme to

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
8. 10. 2022 • 19:53

marsa:
Cpou všechno do bulváru. Trapní hlupáci.

Annika
7. 10. 2022 • 23:07

Soukup a jeho hadi jed z injekce v akci.

Dianthos
7. 10. 2022 • 20:59

To se natáčí mnohem déle a sestříhává. Výsledek je hodina, ale i s různými přípravami a kosmetikou a oblečením, jí to jistě zabere odpoledne.

Dianthos
7. 10. 2022 • 20:54

Přímo v době početí Mii snad nebyla v té Americe, myslím, že to bylo dříve. V době, kdy počala, měla vztah s tím fotografem Derekem, který se pak zhroutil z toho, že ho nechala a ač mu slibovala, že od manžela odejde, zůstala s Prachařem, když zjistila, že je těhotná. Prachař byl domácí jistota a fotograf nestabilní stvoření. Nakonec se ukázalo, že dítě bylo Prachaře.
A teď říká, že nikdy neměla paralelní vztahy, že v tom je čestná....
To je ta odvrácená tvář publicity, že tyto informace nikdy z veřejného prostoru a z hlav lidí, nezmizí.

marsa
7. 10. 2022 • 12:45

Přesně tak,byla třetí..s odřenýma ušima...nevím co si o sobě myslí...tolik chlapů za poslední dva roky a tolik seběvědomí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.