Co svazuje při fyzické nouzi? Strach.

Nebezpečí při fyzické nouzi? Strach.

Pořad v souvislostech


Co svazuje při fyzické nouzi? Strach.
Budeme vysílat

Dosud neprobádaná činnost partyzánů na Vysočině
Dosud neprobádaná činnost partyzánů na Vysočině
Rok modlitby
Vysílali jsme


Musica non grata

Musica non grata

Finanční gramotnost 4 - Nemovitosti
Audioarchiv
9. října 2022 Na stole je téma Autor: P. Martin Holík

Co všechno člověk vydrží? Psychická a fyzická odolnost člověka včera a dnes. Máte kápézetku? Kolik výbavy člověk potřebuje na túru? Jak to je s Antarktidou a základnou Eco-Nelson? S polárníkem Jaroslavem Pavlíčkem o vytrvalosti, vůli a odolnosti člověka hovoří Martin Holík.

Je nezbytné se otužovat? Jak snášet horko, zimu, vichřice? Když selže technika jako mobil nebo GPS, jak si poradíte? A při autohavárii? Balím si batoh na cestu: co v něm nemá chybět a co naopak překáží? Jak se dá vylézt na Mount Everest. Jak se dá přejít Grónsko? Pavlíček-Jaroslav_foto-Martin-Holík_07102022_5Jak je to s ochranou Antarktidy a kolik nafty na topení se denně spotřebuje na stanici Eco-Nelson? Jak se plaví k jihu na plachetnici? O tom všem a ještě mnohém dalším usyšíte při zcela spontánní výpovědi nespoutatelného polárníka, dobrého druha Jardy Pavlíčka v pondělí 10. října od 9.00 v cyklu pořadů Na stole je téma. Podruhé pět minut po půlnoci na úterý 11. října. Už od premiéry také v našem audiarchivu.

NyníKomorní hudba
Skladba: Triosonáta č. 8 F-dur pro dvoje housle a basso continuo - Moderato ed espressivo; Autor: Gluck Christoph Willibald; Sóla: Šimčisko Viktor, Plaskurová Alžběta - housle, Alexander Juraj - violoncello
02:00Oktáva
03:00Z archivu hudebních...
03:51Písně
05:57Myšlenka na den
06:00Ranní proud
06:30Dnešní evangelium

Regiony

Regiony

Blahopřání

Pošlete svým blízkým k narozeninám či svátku písničku s přáním.

Darujte Proglas!