To myslí Soukup vážně?! Slova o sexuchtivé puse Borhyové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

To myslí Soukup vážně?! Slova o sexuchtivé puse Borhyové

Šéf Barrandova a moderátor Jaromír Soukup v jednom ze svých pořadů
Šéf Barrandova a moderátor Jaromír Soukup v jednom ze svých pořadů (Reprofoto TV Barrandov)

Kdo si myslí, že Jaromír Soukup (53) vlivem nastávajícího otcovství zmírnil přístup ve svých bulvárních pořadech, má se na velkém omylu. Tentokrát svou prostořekost obzvlášť nedržel na uzdě a pustil se do moderátorských es z řad žen v čele s Lucií Borhyovou (44). Co si o oblíbené novácké moderátorce troufl prohlásit?

Kritizování české politické scény bylo Jaromíru Soukupovi málo, a tak se ponořil i do rybníčku českého showbyznysu. Ten rozebírá v jednom ze svých pořadů VIP svět, ovšem nutno dodat, že jeho ostrá slova málokdo bere vážně. Mnohdy zbytečné útoky se mu ale již několikrát vymstily a nyní tomu zřejmě nebude jinak.

Agáta Hanychová o novém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

Rýpnout si do jedné z nejoblíbenějších českých moderátorek vyžaduje hodně odvahy. Nejapné poznámky o moderátorce se snažil zmírnit tím, že za původce slov neoznačil sebe, nýbrž svého barrandovského kolegu a bývalého generálního ředitele TV Nova Vladimíra Železného (77).

„Moc dobře víme, podle starého pravidla Vladimíra Železného, že na Lucii Borhyovou se na obrazovkách díváte jenom proto, že čte zprávy a má pusu, jakou má. Tak to je. Vladimír Železný říkal, že pusa musí vypadat sexuchtivě a že potom můžete dělat tu moderátorku. Takže vybíral ty moderátorky podle pusy. To takhle funguje," nešetřil nepatřičnými komentáři Jaromír Soukup, jak informoval web eXtra.cz.

Borhyová na posledním rozloučení se Zagorovou: Vidím ji na každém kroku...

Video se připravuje ...

Zdali se těmito nekorektními kritérii sám řídí i v případě barrandovských moderátorek, není jasné. Vzhledem ke skutečnosti, že většinu barrandovských pořadů moderuje Soukup sám, asi nikoho dostatečně sexuchtivě vypadajícího nenašel…



Přečtěte si
AHel
9. 10. 2022 • 17:55

primitiv

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.