InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Expediční kamera – festival cestovatelských filmů

    neděle 28.4 16:00 - Čajovna Pod Stolem, Strakonice

  • Vernisáž výstavy modelů, obrazů a sbírkových předmětů k operaci Overlord

    neděle 28.4 14:00 - Městská galerie Vodňany, náměstí Svobody 18

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Husinec odčinil předchozí kontumaci, doma porazil Cehnice

HUSINEC - Minule ani do Bělčic kvůli veliké marodce neodjeli, což mělo za následek kontumační prohru 0:3, ale hned v dalším kole si fotbalisté Husince výrazně zlepšili náladu. V sobotu 8. října porazili, už v kompletním složení, před zraky svých fanoušků soupeře z Cehnic 3:0 (2:0) a v tabulce béčkové skupiny nejnižší krajské soutěže si polepšili na desáté místo. Na svém kontě mají devět bodů.

8. kolo I. B třídy (sk. B), sobota 8. října:

TJ Slavoj Husinec - Sokol Cehnice 3:0 (2:0).

Branky: 9. a 16. Cais, 81. Štangret. Rozhodčí: Pšenička - Kotnauer, Barták. ŽK: 2:2 (49. Matsola, 88. Novotný - 58. R. Frčka, 85. Vosecký). Přihlíželo 50 diváků.

Husinec: Vondrášek ml. (59. Toušek) - Cais, Matsola (50. Kneifl), Novotný (87. Dordyay), Penzenstadler, Trobl (75. Předota), Wágner, Štangret, Zelený, Ťápal, Váša.

Cehnice: Přech – L. Čech, J. Čech, Kováč (70. Havelec), Miklas, Prokeš ml. (74. Vosecký), R. Frčka, M. Martínek, O. Martínek, Mára, Kuric.

Jaroslav Vondrášek st., trenér Husince: „Vítězství 3:0 bylo zasloužené a poctivě odmakané. Je to na výkonu znát, když hrajeme doma v plné sestavě. Podrželi nás oba brankáři a střelci také měli svůj den."

Jiří Prokeš ml., trenér Cehnic: „Opět po našich chybách v obraně jsme po čtvrt hodině prohrávali už 0:2. Vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, které se nám bohužel nepodařilo proměnit. V zápasech nemáme kousek štěstí. Neproměňování šancí je naše největší bolest."

Příště čeká Husinec okresní derby proti béčku Prachatic, hrát se bude v neděli 16. října od 11 hodin v Záblatí.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace