hledat

Tags:

Nový Mac Miller? Renomovaný Robert Glasper vytáhl jeho dvě sloky a refrén, co mu napsal a nahrál za hodinu

Sdílej

Robert Glasper je producent a výjimečný hudebník motající se okolo našeho žánru a pokud pochybujete, skočte se podívat na jeho osobní sbírku Grammy, která už čítá hned čtyři sošky.

V úvodu letošního roku byl aktuální zejména díky nahrávce „Black Radio III“, na které se potkala celá řada poutavých jmen. Do studia se za ním zastavili např. Killer Mike, BJ The Chicago Kid, Big K.R.I.T., Q-Tip, H.E.R., Common, Musiq Soulchild nebo Ty Dolla $ign.

Protože nějaký materiál zbyl, podzim se nese ve znamení rozšířené verze „Supreme Edition“, s tím, že součástí balení je i nový singl „Therapy Pt. 2“ s nebožtíkem Mac Millerem.

Ten sice mezi námi není už více než čtyři roky, ale jeho odkaz a dědictví přetrvává. „Yeah, I come through stunting on ’em, in the park, bunting on ’em / Somebody should pump you up, you best get Joe Budden on ’em,“ rýmoval zesnulý mistr ceremonie do jazzy produkce, v níž měl prsty také Curtis Jews.

„Pracoval jsem se svým přítelem. Když jsem mu to poslal, doslova do hodiny mi to hodil zpátky. Bylo tam všechno, obě sloky, refrény a bylo vidět, že to nebylo něco, co už by napsal už dřív. Vyzpíval i změny akordů,“ vzpomínal na jejich spolupráci Glasper.

 

Tagy:
Bobby

O rapu píšu od roku 2000, od roku 2003 se tak děje pro bbarak.cz.

  • 1