Největší cestovatelské setkání, tisíce tipů a inspirace na cesty – FESTIVAL OBZORY 12.-13.11. se blíží!

Největší cestovatelské setkání, tisíce tipů a inspirace na cesty – FESTIVAL OBZORY 12.-13.11. se blíží!

Podrobně více než 40 cestovatelských destinací, setkání se známými osobnostmi, praktické rady. Vše, co miluješ, na jednom místě. Vezmi přátele a přijď!

S dalšími desítkami průvodců a cestovatelů se podíváme do Egypta, Maroka, Jordánska, Iráku, amerického Yellowstone, Švýcarska, Španělska, na Kanáry i na Balkán, navštívíme emirát Ras Al Khaimah, Thajsko, vyzkoušíme si, jak žít půl roku v Indii. Veliké oživení přinesou mladičké studentské tváře – holky z Aawesome, které se v landroveru pustily z Kanady na Aljašku nebo Deny a Carol s jejich detailním průzkumem velkoměst USA.

Nezapomínáme ani na smysluplnou pomoc – pojďme se spolu podívat, jak se zachraňují ohrožené mořské želvy a další zvířata před pytláky. A máme pro vás také zábavný kurz udržitelného cestování, cestovatelského psaní a formou hry si můžete během cestovatelské seznamky Lůcy Kutrové hravě
najít parťáka.

Chcete něco nového zkusit? Tančit africké rytmy, bubnovat, malovat hennou nebo si zacvičit jógu? Odreagujte se při našich sobotních kreativních workshopech

Děti nenechávejte doma – mají připraven celovíkendový program MINI OBZORY a ty menší si můžete
zdarma nechat pohlídat v dětském koutku

Na festivalu Tě čeká 80 přednášek, filmů a workshopů. A budeš mít velký prostor se ptát – všichni přednášející jsou odborníci na dané země!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář:

Články v okolí