Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dukla vydolovala v Přerově dva body, v tabulce se posunula na osmou příčku

Na hřišti silného Přerova Dukla poprvé v sezóně uspěla v prodloužení. O druhém bodu, který si červenožlutí odvážejí z Moravy, rozhodl Jiří Fronk. Jihlava se po výhře 3:2 posunula na osmou příčku prvoligové tabulky.

Dukla šla do vedení v 10. minutě, kdy si svůj první soutěžní start za Jihlavu osladil gólem Tomáš Křehlík. Ve druhé třetině padaly branky do stejné klece, tedy do sítě hostů. Přerov srovnal na konci přesilové hry zásluhou Pechance, za necelé dvě minuty na něj navázal Ministr a domácí se ujali vedení. Červenožlutí ale ve třetí části zabojovali a Tomáš Harkabus, jenž v posledních zápasech chytil střeleckou slinu, ve 45. minutě srovnal na 2:2. Do konce základní části gól už nepadl, rozhodlo prodloužení. V něm Dukla využila svoji přesilovku Jiřím Fronkem, který tak hostům zařídil druhý bod.     

HC Zubr Přerov - HC Dukla Jihlava 2:3 po prodl. (0:1, 2:0, 0:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 28. Pechanec (Kubeš), 30. Ministr (Indrák, Dobša) – 10. Křehlík (Jáchym, Juda), 45. Harkabus (Fronk, Kočí), 62. Fronk. 

Rozhodčí: Zubzanda, Rapák – Dědek, Maňák. 

Přerov: Klimeš – Černý, Kudělka (A), Chroboček, Kubeš, Krisl (C), Ševčík, Gréč – Svoboda, Kratochvil, Doležal (A) – Březina, Pechanec, Svoboda – Goiš, Macuh, Okál – Indrák, Ministr, Dobša.

Neužil – Dundáček, Kachyňa, Kowalczyk, Haman, Jáchym, Kočí, Matějíček – Čachotský (A), Skořepa (C), Pořízek – Harkabus (A), Miškář, Fronk – Beránek, Handl, Šik – Křehlík, Juda, Brož.

Ohodnoť článek

Foto HC Dukla Jihlava

Štítky Dukla Jihlava, Přerov, hokej, první liga, HC Zubr Přerov, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Morava, Tomáš Harkabus, HC Dukla Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dukla vydolovala v Přerově dva body, v tabulce se posunula na osmou příčku | Hokej | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.