Když někdo žije pod takovým drobnohledem médií jako sestry Kardashianovy, musí počítat s tím, že cokoliv, co se v jejich životě stane, budou jejich příznivci řešit. Však třeba právě Khloé Kardashianová má jenom na instagramu více než 276 milionů fanoušků. A právě ti si všimli, že v poslední době nosila na své tváři náplast. Okamžitě se pustili do divokých dedukcí, co se jí asi tak mohlo stát. Nehoda, nepovedená plastika, domácí násilí? Khloé se to všechno nakonec rozhodla vysvětlit v několika instastories, které zveřejnila na sociální síti.

Sama uvedla, že se k ní už doneslo několik variant příběhu, proč musí mít obvázaný obličej. Jenže pravda byla trochu jinde – přestože to prý u žen v jejím věku není moc obvyklé, měla na kůži nádor!  „Nejprve jsem si všimla malé bouličky na tváři a předpokládala jsem, že to bude jen nějaký větší pupínek. Poté, co se nehojil ani neměnil, jsem se před sedmi měsíci rozhodla pro biopsii. O pár dní později mi lékaři řekli, že musím okamžitě podstoupit operaci. Že mi musí z tváře odstranit tumor,“ šokovala Khloé.

Pro tento zákrok si Khloé vyhlédla rodinného přítele a renomovaného chirurga z Beverly Hills. „Svěřila jsem se do rukou doktora Fischera, kterého znám i osobně. Zatím to vypadá tak, že operace dopadla dobře a odstranili při ní vše, co měli. Nyní začal proces léčby, takže tyto náplasti budete na mé tváři vidět i nadále. Možná mi po operaci zůstane i jizva,“ dodala Khloé, maminka malé dcerky True (4).

Se svým příběhem se prý Khloé podělila s veřejností hlavně proto, aby zvýšila povědomí o důležitosti prevence, která napomáhá takovým problémům předejít. Rakovina kůže může totiž být velmi nebezpečná. A co více, často se také zdánlivě vyléčeným pacientům vrací. Své o tom ví například australský herec Hugh Jackman (54), představitel komiksového Wolwerina z filmů o X-Menech. Nezhoubné nádory se u něj objevují již od roku 2013.

Fotogalerie
102 fotografií