Na premiéře snímku Civilizace vítal příchozí hosty sám režisér Petr Horký. Právě Jaroslav Dušek byl jedním z těch, kteří si dokument o proměnách velkých civilizací a jejich podobností s tou naší současnou, nenechali ujít. Vyjít do společnosti slavných osobností ho donutil fakt, že se jednalo o film, který je poučný.

Do kinosálu ho doprovodila manželka Iveta Dušková. Ta se na rozdíl od Jaroslava na přítomné fotografy alespoň usmála. Dušek, jakmile usednul do křesla, hleděl do telefonu.

Herec o svém soukromí hovoří jen velmi zřídka, stejně tak jako nebere do společnosti ostatní členy rodiny. S manželkou, s níž už je 36 let, má dvě děti - Agátu a Martina. Díky nim mají už sedm vnoučat.

Kromě něj na premiéře nemohla chybět Olga Menzelová, jakožto partnerka egyptologa Miroslava Bárty. Ten se na filmu podílel. Místo aby se spolu ale pár vyfotil, raději korzovali a fotku na památku si nechali udělat s kdekým jiným. Blondýnka tak nakonec skončila v náručí režiséra snímku Petra Horkého.

Civilizaci zhlédli také herec a tanečník Jan Révai s partnerkou, miliardář Karel Janeček s partnerkou Liliou Khousnoutdinovou nebo scenárista Petr Vachler.

 

Video
Video se připravuje ...

Olga Menzelová: Bojím se, že mě Jirka bude chodit strašit a praští mě přes ruce! Luboš Procházka

Fotogalerie
35 fotografií