Hlavní obsah

PŘÍMÁK: Na to, aby se hrál s českým klubem konkurenceschopný fotbal, potřebuji týden, tvrdí Csaplár

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříznivé výsledky českých klubů v evropských pohárech jsou jedním z témat Přímáku na Sport.cz. „Na to, aby se s jakýmkoliv českým klubem v první lize hrál konkurenceschopný fotbal, na to Csaplár potřebuje týden,“ říká o sobě host Přímáku a bývalý kouč. Spolu s ním a moderátorem Radkem Šilhanem je ve studiu také redaktor Sport.cz a Práva Robert Neumann.

Přímák s Josefem Csaplárem a Robertem NeumannemVideo: Sport.cz

 
Článek

Plzeň dostala v Lize mistrů během dvou duelů od Bayernu devět branek, k tomu dvakrát prohrála, což je krajně nelichotivá bilance. „Tam nejsou terminátoři a tady blbci," uvádí fotbalový trenér při srovnání českých klubů se zahraničními soupeři. „To, že tu nebude úroveň Bayernu Mnichov, to je asi jasné, ale že tam budou splňované standardy, na to potřebuji týden," naráží Csaplár, že konfrontace měla vypadat jinak.

Tématem Přímáku je mimo jiné také trápení Slavie, která za posledních pět utkání nezískala ani bod, navíc nevstřelila gól. Je problém v řízení klubu? „Jarda Tvrdík, přeji mu hodně zdraví, zařídil peníze, udělal pro to hrozně moc, ale já se děsím, když se začne vyjadřovat k fotbalu... prostě neví o tom nic," odpovídá ostře zanedlouho 60letý kouč.

A v závěru pořadu přichází řeč i na Baník, který jmenoval trenérem Pavla Hapala, ten je už sedmým koučem Ostravanů za posledních pět let. „To je samozřejmě značkou, že ten klub je nemocný," soudí Csaplár.

Více se dozvíte v Přímáku, který si můžete přehrát nejen formou videa, ale také jako podcast.

Reklama