Herečka Veronika Gajerová: Sebevražedné myšlenky a zoufalství

Přidat na Seznam.cz

Veronika Gajerová je známá a vynikající herečka. Tentokrát se svěřila s něčím, o čem moc lidí doteď nevědělo.

Veroniku Gajerovou můžeme znát z různých pořadů, filmů a seriálů. Hrála kdysi například zákeřnou Zuzanu Pantoflíčkovou v Ordinaci v růžové zahradě. Nyní hraje představení Otec v divadle na Palmovce. A svěřila se s tím, co pro ni toto představení znamená.

Jedna z otázek byla, proč pražská městská divadla po 35 letech opustila a najednou se rozhodla jít “na volnou nohu“. Prodávala květiny. Odvětila, že už zde nemohla setrvávat, začalo se tu dělat divadlo trochu jiného směru, které ji ale už nenaplňovalo, proto se jej rozhodla opustit.

Poté přišel covid, ona se začala starat o květiny a po nějaké době se jí opět naskytly herecké příležitosti, za které je prý vděčná. Práci s květinami popisuje jako psychoterapii.

Nakonec padla otázka, jestli někdy prozradí Veronika Gajerová, co se stalo, což byla narážka na hereččinu kauzu ohledně její insolvence. Prý čekala na peníze, které jí nepřišly a byla v zoufalé situaci, kdy neměla peníze ani na školné pro děti.

Za svůj největší úspěch považuje to, že její syn je manažer a její dcera studuje vysokou školu. Momentálně insolvenci splácí a vše podle ní nakonec dobře dopadlo.

Zdroje: Youtube