15. 10. 2022

Novinka pod lupou: Cochina Envidia (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Cochina Envidia (Čirá závist)
Žánr drama
Stanice Prime Video (Kolumbie)
Premiéra 7. 10. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Čtyři kamarádky se znovu po letech sejdou, aby oslavili Marii, která získala prestižní literární cenu. Jenže z jejich společné večeře se stane noční můra, když se znovu otevřou staré rány, které ohrožují jejich přátelství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Člověk by řekl, že koncept rušení čtvrté stěny nejde pokazit. Omyl je pravdou. Tohle bylo tak rušivé, že jsem z toho měla husí kůži v tom negativním slova smyslu.

Hlavní hrdinky jsou tak otravné. Co jim ale přidává na otravnosti ještě trojnásobně víc, to je kamera. Nevím, kdo vymyslel, že vždy celý záběr vyplní jejich rozpláclé obličeje, když promlouvají k divákovi. Vypadá to nepřirozeně a úplně se cítím, jako by mi ty dámy narušovaly můj osobní prostor.

Seriál se snaží hrát na moderní Sex ve městě, ale chybí mu charisma. Dámy nejsou sympatické, ale především moc hereckého umu nepobraly. A jako bonus scénář taky moc rozumu nepobral. Tohle je tuctové po všech ohledech, další díly si ráda nechám ujít.

  • krátká stopáž
  • herecké výkony
  • rušení čtvrté stěny
  • práce s kamerou
  • podprůměrný scénář
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu