InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: Basketbalistky Strakonic pustily favorita do vedení až ve druhé půli

STRAKONICE - 25 minut! Tak dlouho trvalo favorizovanému Hradci Králové, než se u Otavy dostal do vedení. Páteční utkání čtvrtého kola Chance Ženské basketbalové ligy nabídlo úplně jiný průběh, než všichni očekávali a byli na něj z posledních let zvyklí. Strakonické basketbalistky, pro které se jednalo o domácí premiéru, hrály na hranici svých možností. Nebály se, bojovaly, využívaly rychlé protiútoky a soupeřkám z východu Čech, které se tradičně pohybují v popředí tabulky, nedaly nic zadarmo. První čtvrtinu vyhrály 20:15, v poločase byl stav 33:32 a ještě ve 25. minutě vedly 43:41, jenže poté se Lvice začaly střelecky prosazovat, hlavně za tři body, a rychle si vybudovaly dvouciferný náskok, který ještě do konce zápasu navýšily na konečných 22 bodů - 55:77 (20:15, 33:32, 50:58).

Přesto Jihočešky byly odměněny fanoušky zaslouženým potleskem a navíc to vypadá, že angažovat trenéra Davida Zdeňka byl od vedení klubu velmi dobrý tah. Některé hráčky výrazně pookřály. Petr Martínek se tak mohl posunout do role skauta, přičemž jeho cílem je, aby družstvo tvořily především mladé a perspektivní reprezentantky. BK Strakonice, jehož mediálním partnerem se stal Týdeník Strakonicko a zpravodajský portál JčTEĎ.cz, má v hledáčku také ještě zahraniční posilu pod koš, protože u nás je takových hráček nedostatek.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace