Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Petra Černocká o své malé kopii: Vnučka Olivie Coco (11) je velmi šikovná, pyšní se

Petra Černocká je pyšná babička.
Zdroj: Herminapress / Profimedia / koláž eXtra.cz
+ Další 3 fotografie
podoba

Oblíbená herečka Petra Černocká (72) má v rodině svou věrnou kopii. Je jí jedenáctiletá vnučka Olivie Coco (11), kterou přivedla na svět Petřina dcera, zpěvačka Barbora Vaculíková  (42). Coco se narodila s uměleckým duchem, nejenže krásně zpívá, ale také je vyhledávanou dabérkou. Představitelka ikonické Saxany pak redakci eXtra.cz prozradila, jak si roli babičky užívá.


Petra Černocká je stále velmi zaměstnanou herečkou. Pokud jde o roli babičky, tak i tu si velmi užívá. Avšak vnučka Olivie Coco roste před očima a za chvíli už bude velkou slečnou. Zároveň je dcera její dcery, zpěvačky Barbory Vaculíkové, také po pracovní stránce poměrně vytížená.

"Už nejsem babička na plný úvazek, tolik mi už vnučku nepůjčují. Chodí do školy, do kroužků, pořád něco dělá, takže u mě už nepřespává. Já jsem teď taková záložní babička, která ji občas vyzvedne ze souboru anebo ji někam dovezu," řekla před časem pro eXtra.cz Petra Černocká se slovy, jak je hrdá na svou mladší kopii Olivii Coco, která je velmi talentovaná.

Coco je velmi šikovná a chytrá

"Začal ji bavit dabing, také má výhodu, že zpívá. Když se dnes točí nějaký film nebo pořad pro děti, je tam často role, že v ní holčička také zpívá. Má toho za sebou už dost a obávám se, aby zase nebyla moc ambiciózní. (smích) Nechci říct, že by jí pro to bylo škoda, ale ona je velmi šikovná a zvládla by dělat i něco jiného."

"Já do toho tedy nemám co mluvit, ale i její rodiče jsou rozumní, maminku má koneckonců také zpěvačku, a tak už ví, co to obnáší. S dětmi se o tom ale nedá ani mluvit, ony si tu cestu najdou samy. Je chytrá a nechám to na ní," řekla s nadhledem ikonická představitelka čarodějnice Saxany, která sdílí některé momenty ze svého života na svých stránkách Petracernocka.cz. V galerii se podívejte, jak vnučka Olivie Coco vyrostla. Podobu se známou babičkou nezapře.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy