Jessica v minulosti prošla tranzicí z muže na ženu, od té doby je jako bývalý lidský Ken naprosto šťastná. Coby žena je konečně „ve své kůži“. „Aby byl člověk nenahraditelný, musí být vždy jiný,“ tvrdí na instagramu, čímž si plní své sny. Prakticky den co den se nakrucuje před fotoaparátem a pořizuje další a další materiál na sociální sítě i na platformu OnlyFans, kde se podle všeho těší velké popularitě.

Právě onen známý server, kam jeho uživatelé nahrávají lechtivý obsah, hanbaté fotky a všelijaká videa, za která jsou jiní ochotni platit nemalé částky, je v současné době jedním z Jessičiných velkých příjmů, i když je bohatou dědičkou pocházející z rodiny, jíž patří několik nemovitostí, které pronajímá. Díky tomu si mohla dovolit zákroky za miliony. A to bez jakéhokoliv přehánění - ještě v době, kdy žila v roli muže, uváděla, že za operace dala přes 500 tisíc liber, tedy více než 14 milionů korun.

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie, litoval návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Její nejnovější příspěvek na instagramu zachycuje Jessicu v odvážných černých šatech, co mají nejenom dechberoucí dekolt, ale i rozparek sahající až do pasu, který částečně odhaluje její kulaťoučké pozadí. Na jeho dokonalém tvaru tato trans žena pracuje nejenom v posilovnách, kde si často dává do těla, ale rovněž za něj vděčí i šikovným ručičkám chirurgů na poli estetické medicíny. Podobně jako své poprsí má i zadek „vycpaný“ silikonovými výplněmi. Stál ji 30 tisíc liber, tedy něco málo přes 852 tisíc korun.

Fotogalerie
283 fotografií