Operní pěvkyně Tereza Mátlová se o svého bývalého partnera nestará. Radši chodí s dcerou na tenis
Zdroj: herminapress

Operní pěvkyně Tereza Mátlová se o svého bývalého partnera nestará. Radši chodí s dcerou na tenis

Vytvořeno dne 19.10.2022

Operní pěvkyně Tereza Mátlová žije zdravým způsobem života stále. Uvědomuje si, že jí už není dvacet a je nutné o sebe dbát. Velkou motivaci má ve své čtrnáctileté dceři Emilce.

 „Emilka hraje tenis, tak chodím také. A dala jsem se na běhání. Když je venku pěkně, je radost si vyběhnout do přírody.  Na zimu mám doma běhací pás. Akce PVZP vždycky ráda podpořím. Jsem pojištěná a jsem takový věčný plátce. Když se něco děje, zapomenu, že bych mohla žádat o plnění,“ usmívala se Tereza a plynoucí rozhovor se stočil i na jejího bývalého partnera Jaromíra Soukupa a jeho přítelkyni Agátu.

„Nevím, co bych k tomu řekla, není co. A nezajímá to ani Emilku. Řekla bych, že si těch dospěláckých peripetií moc nevšímá. Což je dobře, jako by tušila, že bude mít v životě svých starostí dost. Co se nás netýká, tomu pozornost nevěnuje.“

Cílem charitativních běhů PVZP FénixRun je nejen finančně podpořit neziskové organizace, ale informovat o prevenci závažných onemocnění a také motivovat lidi k pravidelnému pohybu a zdravému životnímu stylu.